Justin Bieber og Selena Gomez:

- Han vil overbevise Selena om at han har forandret seg

En venn hevder at Justin Bieber har gjenopptatt kontakten med Selena Gomez.

ROMANSERYKTER: En kilde, som skal være en kompis av Justin Bieber, forteller at Justin Bieber og Selena Gomez har gjenopptatt kontakten. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: En kilde, som skal være en kompis av Justin Bieber, forteller at Justin Bieber og Selena Gomez har gjenopptatt kontakten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Kort tid etter at det ble kjent at forholdet mellom popstjernene Selena Gomez (25) og Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, skal være over, startet fansen å spekulere om Selena og popstjernen Justin Bieber (23) skal ha funnet tonen igjen.

Bruddet, som verken Selena eller Abel har bekreftet enda, ble nemlig kjent to dager etter at Selena dukket opp på frokostdate med sin berømte ekskjæreste Justin, og fansen har ikke latt være å håpe på at dette var mer enn bare et vennskapelig møte.

I etterkant har flere kilder avkreftet ryktene, men nå har en kilde til People, som trolig er en kompis av «Baby»-sangeren, angivelig bekreftet at Justin er ute etter noe mer.

- Han vil overbevise Selena om at han har forandret seg, sier kilden til nettstedet.

Møttes flere ganger

Kilden kan nemlig fortelle at 23-åringen er redd for at Selenas familie ikke er veldig glade for at de tilbringer tid sammen igjen, men kan forsikre om at han har forandret seg mye de siste månedene.

- Han er blitt en helt annerledes person, sier kilden.

Saken fortsetter under:

HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez avbildet under sin hemmelige søndagsdate. Foto: Stella Pictures
HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez avbildet under sin hemmelige søndagsdate. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge flere kilder til People skal den populære duoen ha blitt observert sammen opptil flere ganger de siste dagene.

- De har mye å snakke om, og de har det veldig koselig sammen, hevder kilden.

Ikke grunnen til bruddet

Selv om de nye romanseryktene kommer kort tid etter at det ble kjent at det angivelig skal være slutt mellom Selena og The Weekend, kunne en annen kilde fortelle til People tidligere denne uken at Justin ikke har noe med bruddet å gjøre.

- Hun og Abel har vært av og på i noen måneder. Det har vært vanskelig for ham å være på turné, mens hun har vært i New York. Det har ikke vært enkelt for dem, uttalte en kilde til magasinet.

Gomez skal i flere måneder ha forsøkt å møte opp på konsertene hans, men på grunn av tidsklemma har dette vist seg å bli ganske så umulig. Derfor har paret bestemt seg for å gå fra hverandre.

- Det har vært vanskelig for deg å komme til denne beslutningen, men det var denne veien forholdet gikk, uttalte kilden.

Komplisert forhold

Hittil har verken Selena eller Justin kommentert de nye romanseryktene, og paret er godt vant med oppmerksomhet rundt deres tidligere turbulente forhold.

Det var i 2010 Selena Gomez og Justin Bieber skapte de første overskriftene som par - da de avslørte at de hadde blitt kjærester.

Saken fortsetter under:

TURTELDUER: Forholdet mellom Justin Bieber og Selena Gomez fikk stor oppmerksomhet. Her kysser de under en basketballkamp i 2012. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Forholdet mellom Justin Bieber og Selena Gomez fikk stor oppmerksomhet. Her kysser de under en basketballkamp i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2014 ble det slutt for duoen etter deres flere år med oppturer og nedturer i kjærligheten, og igjen skapte duoen furore i sosiale medier da Justin kom ut med en ny sang.

Singelen «Love Yourself» ble sluppet kort tid etter bruddet, og flere spekulerte om sangen var rettet mot henne.

Også Selena Gomez gikk ut og snakket åpenhjertig om bruddet.

I et intervju med V magazine åpnet Gomez seg nemlig om det vanskelige forholdet, som blant annet endte opp med to uker på rehab for Disney-stjernen.

- Det var et par måneder hvor jeg var litt deprimert, og ikke forlot huset noe særlig. Det sugde. Så det er disse tingene jeg har prøvd å fikse i løpet av det siste året, og endelig begynner jeg å bli litt mer komfortabel. Det er en prosess, sa hun den gangen.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

LES OGSÅ: Adam Sandler får kjeft etter han lot hånda vandre