Anne Rimmen:

- Han vil nok ha stiv nakke resten av livet

Anne Rimmen snakker om samboerens ulykke.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups nylige ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I april ble tidligere motocross-stjerne Ailo Gaup (38) innlagt på sykehus etter å ha vært involvert i en ulykke på motocrossbanen.

I kveldens sending av «God kveld Norge» forteller samboer Anne Rimmen (36) om hva som egentlig skjedde.

- Han var og kjørte motocross på bane, som han har gjort tusen ganger før. Også var banen kanskje åpnet litt tidlig for sesongen, for det var fremdeles is fra vinteren, så han skled på isen og landet på nakken, sier hun.

  • Se video øverst i saken!

TV-profilen ble svært bekymret da hun fikk vite om hendelsen, og ekstra skremmende var det med tanke på at de kun åtte måneder før ulykken fikk sønnen Ebbe (1) sammen.

- Vi fryktet først at det var brudd i nakken, det er jo aldri gøy, men spesielt ikke når man har en liten baby sammen. Da ser man det litt fra et annet perspektiv. Heldigvis var det ikke brudd, men han har en stiv nakke antakeligvis for resten av livet. Det blir nok noen behandlinger fremover, tenker jeg, sier hun.

«Not my last rodeo»

Det var Ailo Gaup selv som avslørte sykehusinnleggelsen, gjennom flere bilder i sosiale medier. Blant annet delte han bilder der han hadde på seg nakkekrage og satt i rullestol.

Da han var aktiv ekstremsportutøver har Gaup vært gjennom en rekke ulykker tidligere, som har resultert i bruddskader og operasjoner.

Til et av bildene fra sykehuset, skrev han derfor den passende teksten: «not my last rodeo».

Saken fortsetter nedenfor.

Not my last rodeo ✌🏻

Et innlegg delt av Ailo Gaup (@ailogaup)

Da Se og Hør snakket med Rimmen like før sommeren, altså to måneder etter ulykken, fortalte hun at samboeren var på bedringens vei.

– Heldigvis går det bedre med Ailo. Akkurat nå får han fysioterapi for nakken sin, sa hun.

Forelsket seg på jobb

I 2008, året før Gaup la karrieren på hylla, falt han for den vakre NRK Sporten-profilen. I 2011 fortalte Rimmen til bladet Det Nye at hun forelsket seg i han etter å ha møtt på ham ute på jobb.

- Jeg var veldig ærlig med sjefen min med én gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver. «Jeg vet det ikke passer seg, men sånn er det», sa hun den gang.

De to hadde sin første date på dagtid i lunsjen. Men da hun fikk sitt første kyss av Ailo, besvimte Anne.

- Ja, det stemmer, det. Han synes det er morsomt, men det var fryktelig ekkelt. Jeg hadde vært ute i solen hele dagen. Det var nok solstikk eller mangel på væske, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

I januar i fjor avslørte kjendisparet at de skulle bli foreldre for første gang, og Rimmen bekreftet overfor Se og Hør at termin var sommeren etter.

I juli 2016 kom vesle Ebbe til verden, noe en stolt Ailo avslørte på Instagram.

- Bare gleder så langt. Ebbe kom til verden idet mora kom inn døra på sykehuset lørdag kveld. Gikk like fort hjem i dag. Har aldri kjørt mer forsiktig, skrev han.

Anne Rimmen har tidligere sagt til VG at livet som småbarnsmor har gått utover nattesøvnen.

- Det har ikke vært noen hemmelighet - de andre har til kjedsommelighet fått høre om hvor lite jeg egentlig sover. Det er selvfølgelig slitsomt, men jeg bruker det som en unnskyldning, også, sa programlederen til avisa.

«God Kveld Norge» sendes på TV 2 lørdager klokken 22.15.

LES OGSÅ: - Kylie Jenner er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer