Justin Timberlake og Britney Spears:

- Han vil møte henne

Justin Timberlake ønsker å snakke med ekskjæresten Britney Spears ansikt til ansikt.

EKSKJÆRESTER: Britney Spears og Justin Timberlake var et av Hollywoods mest profilerte par tidlig på 2000-tallet. Foto: Lucy Nicholson / AFP / NTB
EKSKJÆRESTER: Britney Spears og Justin Timberlake var et av Hollywoods mest profilerte par tidlig på 2000-tallet. Foto: Lucy Nicholson / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Én av høstens største nyheter fra Hollywood må ha vært da Britney Spears' (39) 13 år lange, omstridte vergemål tok slutt.

De siste 13 årene er det nemlig faren, James «Jamie» Spears (68), som har fungert som en av hennes verger. På den tiden har han hatt full kontroll på 39-åringens økonomi, eiendeler og personlige beslutninger.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, var blant det 39-åringen uttalte under høringen i sommer.

Det ble startet opp en bevegelse, #FreeBritney, som hadde som mål og få popstjernen ut av vergemålet, og flere kjendiser har vist sin støtte.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Ønsker å møte henne

En av de støttende meldingene kom blant annet fra eksen hennes Justin Timberlake (40), som var sammen med Spears i fire år fram til 2002.

«Etter det jeg så i dag så bør vi alle støtte Britney i denne tiden», skrev han på Twitter etter en rettshøring, og fortsatte:

«Uansett fortid, god eller dårlig, og uansett hvor lenge det var siden … det som skjer med henne er bare ikke riktig».

Ifølge Hollywood Gossip skal han også ha bedt om unnskyldning for å ha sagt at «Britney ikke var jomfru» under et intervju som fant sted kort tid etter parets brudd i 2002.

Kjendisnettstedet melder også at nå som 39-åringen endelig er fri, vil Timberlake veldig gjerne få muligheten til å be om unnskyldning ansikt til ansikt.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

- Justin elsker å se at Britney nå lever det livet hun har ønsket seg så lenge. Han elsker å se henne omfavne alt det gode som kommer av at hun er ute av dette vergemålet.

- Han vil også gjerne snakke med henne, hvis hun kunne tenke seg å møte ham, forteller en kilde nær Timberlake til Hollywood Life, ifølge nettstedet.

Kilden la til at 40-åringen på ingen måte ønsker å komme i veien for henne og livet hun lever, men at han gjerne vil hjelpe hvis hun trenger han på noen måte:

- Hvis Britney trenger noen form for prat, stiller han gladelig opp.

LES OGSÅ: Nytt inngrep: - Har altfor mye penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer