VENNER IGJEN? Det har vært alt annet enn husfred etter at skilsmissestriden mellom Anna og Paul Anka startet før jul. Nå hevder Anna imidlertid at paret er klare for å oppføre seg som voksne. Foto: All Over Press
VENNER IGJEN? Det har vært alt annet enn husfred etter at skilsmissestriden mellom Anna og Paul Anka startet før jul. Nå hevder Anna imidlertid at paret er klare for å oppføre seg som voksne. Foto: All Over PressVis mer

- Han vil legge ned stridsøksen

Anna Anka håper de siste månedenes drama får en lykkelig slutt.

SEHER.NO: Svenske Anna Anka (38) og hennes artist-ektemann Paul (68) bestemte seg før jul for å gå hver sin vei etter lang tid med krangling.

Paret har de siste par månedene gjennomgått en offentlig skittentøysvask, men etter mye om og men, hevder Anna at paret er klare for å forsøke å være venner igjen.

- Vi har snakket med hverandre og han vil legge ned stridsøksen, innrømmer hun til Svensk Damtidning.

Anka er for tiden i Stockholm hvor hun koser seg blant kjendiser, TV-folk og festing. Og ifølge Svensk Damtidning har den kontroversielle 38-åringen tatt inn på Grand Hotell sammen med tre venninner.

- Jeg har ikke kommet meg i seng før fire hver natt, forteller stjernen, som er fremdeles tro på en gjenforening med sin 30 år eldre ektemann.

Nylig uttalte hun nemlig til "God Kveld Norge" at hun ikke er klar for singellivet og håper på en lykkelig slutt.

- Kanskje vi blir sammen igjen, skaffer flere barn og gifter oss igjen. Det kan bli en såpeopera.

Fredag kan norske TV-seere bli bedre kjent med Anna Anka når hun besøker "Senkveld" på TV 2.

I mars er det klart for den norske versjonen av "Svenske Hollywoodfruer", og Seher.no har møtt deltagerne i Hollywood allerede.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun trenger hjelp