SJARMTROLL: - Han er en sjarmerende fyr, og vil komme til å sjarmere mange! Han vil sikkert få massevis av frierbrev nå som han er fri og frank, sier Sølvi J. Heggdal (nummer tre fra høyre) til Seher.no. Foto: TV 2
SJARMTROLL: - Han er en sjarmerende fyr, og vil komme til å sjarmere mange! Han vil sikkert få massevis av frierbrev nå som han er fri og frank, sier Sølvi J. Heggdal (nummer tre fra høyre) til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

- Han vil komme til å sjarmere mange

Jakten-frieren tror TV-bonden vil få massevis av frierbrev.

SEHER.NO: Høstens "Jakten på kjærligheten" nærmer seg slutten. Alle bøndene har allerede gjort sine valg, bortsett fra Jan Erik Kjær, som valgte å trekke seg fra programmet. Mandag drar bøndene på tur med sine utvalgte, men for TV-bonden Calle Breen (49) og Grete Nordengen (38) skulle turen vise seg ikke å bære bud om den helt store kjærligheten.

- I Praha fant vi ut at vi nok egner oss best som venner. Men jeg har ikke et vondt ord å si om ham, Calle er en bra kar. Og jeg har ingen kjærlighetssorg, for å si det sånn, forteller "Jakten"-frieren Grete til Seher.no.

Sølvi J. Heggdal, som ble sendt hjem fra Calles gård da tre friere var igjen, har tidligere uttalt seg noe kritisk til bonden hun jaktet på. Men til Seher.no innrømmer hun at hun ble betatt av Calle, og at mange nok kommer til å bli det også i framtiden.

- Han er en sjarmerende fyr, og vil komme til å sjarmere mange! Han vil sikkert få massevis av frierbrev nå som han er fri og frank, sier hun til Seher.no.

Calle valgte altså Grete foran Aina Kinn Larsen under det siste valget, til tross for at han - ifølge Aina - ga ham et heftig tungekyss kvelden før det store valget. Nordengen la forrige uke ikke skjul på at hun hadde håp om at romantikken skulle blomstre mellom dem.

- Interessen var der i starten, og vi ville bare bli bedre kjent. Men allerede under Praha-turen merket vi at ting ikke stemte. Jeg merket at han ikke var så interessert, fortalte hun da.

"Frierkollegaen" Sølvi er, i likhet med henne selv, fortsatt singel - selv om de begge var med i TV 2s bonderomantikk.

- Jeg er fortsatt singel, ja. Og jeg er jo nesten ikke utenfor døra heller. Men så tar jeg ikke imot alle henvendelsene jeg får heller da, det er jo som å kna i en deig full av mannfolk, medgir Sølvi J. Heggdal noe spøkefullt.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse