- Han vil ikke se datteren sin

Kampen mellom Kelsey Grammer og eks-kona om barna er bitrere en noensinne.

KJEMPER  OM BARNA: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer og kona Camille kjemper for tiden en bitter kamp om omsorgsretten for sine to barn, sønnen Jude og datteren Mason. Foto: All Over Press
KJEMPER OM BARNA: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer og kona Camille kjemper for tiden en bitter kamp om omsorgsretten for sine to barn, sønnen Jude og datteren Mason. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (56) skapte overskrifter da det i fjor ble kjent at han skulle skilles fra sin kone Camille (46) etter 13 års ekteskap.

Etter at det ble kjent at grunnen for ekteskapsbruddet var at Kelsey hadde falt pladask for flyvertinnen Kayte Walsh , startet den bitre kampen om skuespillerens og Camilles to barn Jude (6) og Mason (9).

Kelsey skal ha krevet omsorgsretten for begge barna, men Camille har hittil blånektet. Nå skal situasjonen være så fastlåst at Kelsey har bestemt seg for å la en dommer avgjøre saken.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal Kelsey og Camille og barna nå evalueres av en ekspert på barneomsorg, som til slutt vil avgi sin inntstilling til retten.

Inntil saken blir avgjort har eks-parets advokater blitt enige om en midliertidig avtale som deler barnas tid mellom foreldrene.

Camille hevder imidlertid at Kelsey kun er interessert i parets sønn Jude.

- Han ønsker kun at Jude, og ikke datteren Mason, skal komme og bo sammen med ham i New York, sier en kilde nær Camille til TMZ.

Kelsey avfeier imidlertid eks-konas påstander som blank løgn.

- Påstandene er feilaktige. Utover det har vi ingen kommentarer, sir Grammers advokater til TMZ.com

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dumpet kona med telefonen