- Han vil ikke kreve ringen tilbake

Men det havarerte ekteskapet er tøft å takle for NBA-stjernen Kris Humphries.

TØFF TID: - Han kommer seg gjennom dette dag for dag. Det er en tøff situasjon for ham, sier en kilde om bruddet mellom Kim Kardashian og Kris Humphries. Foto: All Over Press
TØFF TID: - Han kommer seg gjennom dette dag for dag. Det er en tøff situasjon for ham, sier en kilde om bruddet mellom Kim Kardashian og Kris Humphries. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at Kim Kardashian (31) og basketballstjernen Kris Humphries (26) skilles etter kun 72 dager. Nå har Kardashian reist til Australia i forbindelse med en avtale hun gjorde for lenge siden. Humphries derimot, har dratt hjem til sin familie i Minnesota, stedet der han vokste opp, skriver People.

- Han kommer seg gjennom dette dag for dag. Det er en tøff situasjon for ham, sier en ikke-navngitt kilde til nettstedet.

Ifølge People prøver Humphries å være så fokusert han kan i forhold til treningen. Torsdag skal han blant annet ha dratt tilbake til den lokale Minnesota-gymmen. Men at skilsmissedramaet preger 26-åringen er det liten tvil om.

- Han er en gentleman og vil gjøre ting riktig. Ringen og de andre gavene han har gitt henne ga han av kjærlighet, og de vil han ikke kreve tilbake. Men han har prøvd så godt han kan å returnere gavene de fikk av bryllupsgjestene, mener kilden å vite.

Kim og Kris giftet seg 20. august i en storstilt seremoni sammen med familie og kjendisvenner. TV-kameraene var tilstede og filmet det hele som en del av familiens realityshow.

TV-serien følger livene til familien Kardashian, og da særlig de tre søstrene Kim, Khloé og Kourtney. Etter at nyheten om bruddet mellom henne og Humphries var et faktum, hevdet Kardashian at alle øyeblikkene i serien er ekte, og at hun er dypt såret over historiene om at hun kun giftet seg for penger og oppmerksomhet.

- Vi filmet da Kourtney fødte, Khloe giftet seg, brudd, forsoninger, våre beste og verste øyeblikk. Dette er ekte hendelser som gjør oss til dem vi er, fortalte hun tidligere denne uka. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hele bryllupet var en bløff og et PR-stunt