Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy.:

- Han vil ha henne ut av leiligheten

Retten i New York skal ha avslått Olsens ønske om å få behandlet skilsmissen under coronapandemien.

2017: Her er Mary-Kate Olsen og ektemannen Olivier Sarkozy avbildet for tre år siden. Foto: NTB Scanpix
2017: Her er Mary-Kate Olsen og ektemannen Olivier Sarkozy avbildet for tre år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom nyheten om at designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen (33) angivelig ønsket å skille seg fra sin ektemann, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy.

Kjendisnettstedet TMZ skrev at de hadde fått tilgang til rettsdokumenter som viste at Olsen søkte om skilsmisse allerede i april, og nylig ba retten om å behandle søknaden som en nødssituasjon.

Avslått

Nå skriver E! News at hennes forespørsel om å få saken sin behandlet som en nødssituasjon, har blitt avslått.

En talsperson for retten i New York, Lucian Chalfen, bekrefter dette overfor kjendisnettstedet, og sier at bare «viktige eller krisesøknader» vil bli godtatt for øyeblikket på grunn av coronapandemien.

Chalfen bekrefter også saken overfor People. Han forklarer at den første søknaden ikke ble godkjent fordi prosedyren for «viktige saker» ikke ble fulgt.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Da riktig prosedyre ble fulgt, ble saken henvist til dommer Michael Katz, som besluttet at begjæringen for å begynne skilsmisseforhandlingene ikke ville gå videre.

Dokumentene som TMZ har fått tilgang på, viser at Sarkozy angivelig vil ha Olsen ut av deres felles leilighet i New York, og at han har gitt henne en frist til mandag 18. mai. Ifølge TMZ sier Olsen at hun ikke klarer å overholde fristen, på grunn av pandemien.

Han skal angivelig også ha sagt opp leiekontrakten, uten at Olsen visste om det.

Verken Olsen og Sarkozy, som giftet seg i 2015, har kommentert saken offentlig.

VIL SKILLE SEG: Torsdag kom nyheten om at designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen angivelig ønsket å skille seg fra sin ektemann, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy. Foto: NTB Scanpix
VIL SKILLE SEG: Torsdag kom nyheten om at designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen angivelig ønsket å skille seg fra sin ektemann, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2017 fortalte en kilde, som angivelig var nær venn av ekteparet, at de planla barn.

- De har vært klare til å ha barn en stund, sa kilden til magasinet UsWeekly.

Sarkozy hadde allerede to barn fra et tidligere ekteskap, og i 2016 fortalte Olsen at hun ønsket å prioritere tid sammen med familien.

- Jeg har en ektemann, to stebarn og et liv. Jeg må hjem og lage middag. Det er viktig å finne ting som får deg til å slappe av, ellers blir du bare utbrent og lite produktiv, sa hun i et intervju.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Verdenskjente tvillingsøstre

Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen vokste opp i rampelyset. Først i rollen som Michelle Tanner i TV-serien «Under samme tak», og deretter i en rekke filmer.

Men etter hvert som de ble eldre, har søstrene stort sett holdt seg unna rampelyset. De dukker sjelden opp på arrangementer, stiller nærmest aldri opp i intervjuer og er ikke på sosiale medier.

Tvillingsøstrene har gjort stor suksess som designere, men det ser ikke ut til at de er interesserte i et comeback på TV-skjermen. Da det i 2015 ble kjent at «Under samme tak» skulle gjøre comeback, takket Mary-Kate og Ashley derimot nei til å medvirke, ifølge US Weekly.

TVILLINGSØSTRE: En hel verden fulgte Mary-Kate og Ashley Olsen idet de sammen vokste opp i rampelyset. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGSØSTRE: En hel verden fulgte Mary-Kate og Ashley Olsen idet de sammen vokste opp i rampelyset. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den franske finansmannen Olivier Sarkozy er heller ikke et ukjent navn, selv om han ikke er på langt nær så kjent som tvillingsøstrene Olsen. Han er halvbroren til den tidligere franske presidenten, Nicolas Sarkozy.

LES OGSÅ: - Tanken på en tredje skilsmisse knuste meg fullstendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer