DAMEMAGNET?: Hollywood-hønk Leonardo DiCaprio skal i hvert fall ha sendt personlige invitasjoner til de britiske bestevenninnene Cara Delevingne (t.v) og Rita Ora (t.h). Han har tenkt å komme med én skjønnhet i hver arm under Cannes filmfestival til u Foto: All Over Press
DAMEMAGNET?: Hollywood-hønk Leonardo DiCaprio skal i hvert fall ha sendt personlige invitasjoner til de britiske bestevenninnene Cara Delevingne (t.v) og Rita Ora (t.h). Han har tenkt å komme med én skjønnhet i hver arm under Cannes filmfestival til u Foto: All Over PressVis mer

- Han vil ha begge som date i Cannes

Leonardo DiCaprio har store forventninger vil filmfestivalen i Cannes.

SEOGHØR.NO: «The Great Gatsby»-aktuelle Leonardo DiCaprio (38) er for tiden singel, og har angivelig planer om å dra nytte av singelstatusen til fulle under Filmfestivalen i Cannes til uken.
Ifølge PerezHilton.com har Hollywood-kjekkasen nemlig sendt personlige invitasjoner til ikke én, men to, unge skjønnheter!

Den dameglade skuespilleren skal ha bedt de to brennhete bestevenninnene Rita Ora (22) og Cara Delevingne (20) til Cannes-premieren på «The Great Gatsby», og 38-åringen forventer altså å ha én dame i hver arm på den røde løperen.
 
- Det er den heiteste invitasjonen på flere måneder, de er dumme hvis de dropper dette, sier en kilde om den noe uvanlige forespørselen fra «Inception»-stjernen. 

Om den britiske sangstjernen Rita og toppmodellen Cara takker ja eller ikke, får vi se onsdag. Da vises nemlig DiCaprios nye storfilm i Cannes.

LES OGSÅ: - DiCaprio kysset meg 27 ganger