- Han vil gjøre Eva til sin nye kjæreste

George Clooney har kastet sine øyne på en «Frustrert frue» og bryr seg ikke om at hun har kjæreste....

SEOGHØR.NO: Storsjarmøren George Clooney (52) er singel igjen etter bruddet med fribryteren og modellen Stacy Keibler (33). 

Amerikanske medier meldte at Keibler dumpet filmstjernen fordi han ikke ville gi henne barn, men hun har senere avvist at dette var årsaken. Hun har sagt at de fortsatt er gode venner, men nektet å avsløre hvorfor forholdet tok slutt. 

Nye rykter tyder på at det kan ha vært en annen kvinne i bildet. Clooney skal nemlig ha lagt sin elsk på «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria (38). 

- Han er fast bestemt på å gjøre henne til sin nye kjæreste, skriver den britiske avisen The Sun.  

Se Clooneys mange berømte eks-kjærester her! 

Eva og George er begge tilhengere av president Barack Obama og jobbet tett sammen med hans kampanje. De skal ifølge avisen ha hatt en rekke hemmelige stevnemøter, og det spekuleres nå i om Eva kan ha vært årsaken til bruddet fra Keibler.

- De har blitt bedre kjent den siste tiden og George er betatt. Felles venner synes de er et flott par, sier en kilde til avisen. 

Skuespillerne har ikke bare felles venner, men også en del av de samme interessene. 

- Begge er veldig smarte og er lidenskapelig opptatt av politikk. Det er sjeldent å finne noen som er like berømte og like smarte. Det er full pakke. 

Men dessverre for Clooney har Longoria blitt sammen med Ernesto Arguello, som hun møtte under innspillingen av realityshowet «Ready for Love».  

- Eva nyter sommerflørten sin i USA, men hun er sjarmert av all oppmerksomheten.

LES OGSÅ: Her synger Clooney duett med Neil Diamond