- Han vil gifte seg med elskerinnen

Tiger Woods hevdes å ha falt pladask etter utroskandalen...

VIL VIDERE: - Tiger elsker sine barn, men han elsker også Rachel. Han vil legge alt det som skjedde bak seg og få en ny sjanse til å komme videre med livet sitt, sier en kilde, som påstår at Woods nå vil gifte seg med en av sine elskerinner. Foto: All Over Press
VIL VIDERE: - Tiger elsker sine barn, men han elsker også Rachel. Han vil legge alt det som skjedde bak seg og få en ny sjanse til å komme videre med livet sitt, sier en kilde, som påstår at Woods nå vil gifte seg med en av sine elskerinner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods er på vei til å skilles fra Elin Nordegren. Nå hevdes det at Tiger vil gifte seg på nytt, denne gangen med en av sine elskerinner, Rachel Uchitel. I tillegg vil han ha barn med henne, skriver National Enquirer.

Den omstridte avisen har tradisjonelt slitt med troverdigheten, men det viste seg at de hadde rett da den i november sist år avslørte golfessets dobbeltliv med masser av elskerinner som «supplement» til sin kone.

En enkel liten hindring har «det nye paret» dog hatt. Ifølge den amerikanske avisen var nemlig ikke Tiger Woods helt tilfreds med at Uchitel skulle delta i dokussåpen «Celebrity rehab»...

- Da Rachel fortalte ham at hun ville si ja til serien ble han rasende. Men Rachel forsvarte seg med at hun ville få godt over tre millioner kroner for å medvirke, samtidig som hun ville få hjelp til å få bukt med sitt pillemisbruk, sier en kilde til avisen.

Da Tiger-skandalen var på sitt mest intense meddelte Rachel Uchitel, som var idrettsstjernens første elskerinne som ble avslørt, at hun ville kalle inn til en pressekonferanse. Den ble derimot avlyst, og på samme tidpunkt ble det hevdet at hun hadde fått over ti millioner kroner for å holde kjeft.

Ifølge National Enquirer har Woods fortalt Elin Nordegren om sine ekteskapsplaner.

- Tiger elsker sine barn, men han elsker også Rachel. Han vil legge alt det som skjedde bak seg og få en ny sjanse til å komme videre med livet sitt, med golfen og med Rachel, forteller kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, han er ikke faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer