FORVIRRET: Det er veldig forvirrende når han ber meg om å gifte meg med ham, mens jeg sier nei, forteller Pamela Anderson. Foto: All Over Press
FORVIRRET: Det er veldig forvirrende når han ber meg om å gifte meg med ham, mens jeg sier nei, forteller Pamela Anderson. Foto: All Over PressVis mer

- Han vil gifte seg hver dag

- Det er veldig forvirrende, sier Pamela Anderson om Tommys stadige frierier.

SEHER.NO: Den tidligere "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson (41) avslører nå at eks-ektemannen Tommy Lee (45) overøser henne med frierier - hver eneste dag. Men Pamela legger samtidig ikke skjul på at hun ikke har noen planer om å takke ja til forespørslene riktig ennå.

- Tommy vil gifte seg hver eneste dag. Han er mitt livs kjærlighet, selv om jeg liker å nekte for det noen ganger. Tingenes tilstand er langt fra perfekt, men vi forsøker å bygge opp et fantastisk vennskap oss i mellom. Og det er veldig forvirrende når han ber meg om å gifte meg med ham, mens jeg sier nei, sier hun til Now Magazine.

Pamela og Tommy gikk fra hverandre i 1998 etter å ha vært gift i tre år. Siden da har paret hatt et "av og på"-forhold, men i det siste har det sett ut som om de virkelig har funnet tonen igjen.

Selv om 41-åringen ikke vil gifte seg på nytt helt ennå, utelukker hun ikke at Mötley Crüe-trommisen kan få en ny sjanse en gang i framtiden.

- Hvem vet hva som skjer i framtiden? Ekteskap er romantisk, og jeg blir målbundet forholdsvis lett. Og jeg angrer ikke på mine tidligere giftemål, forteller hun til magasinet.

Pamela var gift med Kid Rock i tre måneder i 2006. Året etter gjennomførte hun et kort ekteskap med Rick Salomon.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Toppløs på soldekket