- Han vil fri så fort han blir løslatt

Selv om skilsmissen fra forrige ekteskap ennå ikke er klar, kan det snart gå mot et nytt bryllup for «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans.

DRØMMER OM BRYLLUP: Ifølge en kilde nær paret, vil Nathan Griffith fri til sin kjæreste, MTV-stjernen Jennell Evans så fort han slipper ut fra fengselet senere denne måneden. Foto: Todd DC / Splash News/ All Over Press
DRØMMER OM BRYLLUP: Ifølge en kilde nær paret, vil Nathan Griffith fri til sin kjæreste, MTV-stjernen Jennell Evans så fort han slipper ut fra fengselet senere denne måneden. Foto: Todd DC / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom MTV-stjernen Jennelle Evans (22) og hennes kjæreste Nathan Griffith har i flere måneder vært preget av den ene skandalen etter den andre.

Jennelle - som for tiden er gravid for andre gang, hennes første med Nathan - har blant annet blitt beskyldt for å misbruke narkotika under svangerskapet.

Nathan skal ifølge nettsiden Radaronline også ha forsøkt å overtale henne til å drikke shots-drinker med brennevin, mens hun er gravid.

Kjørte uten førerkort

Problemene toppet seg ytterligere da Nathan tidligere denne måneden ble dømt til fengsel for å kjøre uten førerkort.

Nå hevder imidlertid kilder nær det skandaleombruste paret at Nathan har bestemt seg for å prøve å få litt stabilitet i forholdet. Det vil han gjøre ved å fri til Jenelle, så fort han kommer ut fra fengselet.

- Han har planlagt frieriet, men har ikke kjøpt noen ring ennå. Han vil vente til han er ute av fengselet, og har funnet en anledning hvor Jenelle ikke mistenker noe, sier kilden til Radaronline.

Fortsatt gift med eks-mannen

Bryllupet må imidlertid vente til Jenelle er formelt skilt fra sin forrige ektemann Courtland Rodgers.

Jennelle og Courtland giftet seg i 2012.

Jennelle - som de siste årene har vært flere ganger til behandling for sitt rusmisbruk - har fra før sønnen Jace (5). Han blir for tiden tatt vare på av Jennelles mor.

TV-stjernen har foreløpig ikke kommentert bryllupsryktene.

LES OGSÅ: - Hun røyker marihuana med barn i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer