FUNNET DØD: Matt Bendik ble funnet død på det luksuriøse hotellet Hotel Monaco i Philadelphia. Foto: PacificCoastNews/All Over Press
FUNNET DØD: Matt Bendik ble funnet død på det luksuriøse hotellet Hotel Monaco i Philadelphia. Foto: PacificCoastNews/All Over PressVis mer

- Han vil for alltid leve videre i hjertet mitt

Glee-stjernen Becca Tobin takket for støtten etter kjærestens død.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juli ble Glee-stjernen Becca Tobins (28) kjæreste Matt Bendik funnet død på et hotellrom på Hotel Monaco i Philadelphia.

Matt Bendik ble bare 35 år gammel.

Nå takker Tobin, som spiller cheerleaderen Kitty Wilde i musikal-serien Glee, for støtten etter det brå dødsfallet:

«Tusen takk for kjærligheten og støtten. Matt var den mest ekstraordinære mannen jeg kjente, og han vil for alltid leve videre i hjertet mitt».

Ifølge UsMagazine skal det ha blitt gjennomført en obduksjon etter det mistenkelige dødsfallet, men foreløpig skal det ikke være kjent hva som er årsaken til 35-åringens brå død.

Formålet med turen til Philadelphia var forretninger.

- Matt var en hardtarbeidende businessmann. Verdens hyggeligste kar. Det er ubegripelig, og ingen av oss vet hva som kan være årsaken til dødsfallet. Han var en person som elsket livet, og elsket å leve livet, har en kilde tidligere uttalt til nettstedet.

Nyheten om Matt Bendiks dødsfall kommer året etter at Glee-stjernen Cory Monteith døde av en heroinoverdose på et hotellrom i Canada.

LES OGSÅ: Sørger etter TV-kollegas død