- Han vil dø i armene mine

Céline Dion snakker ut om sin kreftsyke ektemanns siste ønske.

BLE SYK: Céline Dions ektemann, René Angélil, ble ved juletider i 2013 operert for strupekreft. Det er andre gang han har fått diagnosen. Foto: Reuters
BLE SYK: Céline Dions ektemann, René Angélil, ble ved juletider i 2013 operert for strupekreft. Det er andre gang han har fått diagnosen. Foto: Reuters Vis mer
GRAVID: Dion og Angélil har vært et par i en årrekke. Her er de sammen i 2001, da sangerinnen var gravid med deres første barn. Foto: NTB scanpix
GRAVID: Dion og Angélil har vært et par i en årrekke. Her er de sammen i 2001, da sangerinnen var gravid med deres første barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 ble Céline Dions (37) ektemann, René Angélil (73), diagnosert med strupekreft for andre gang.

Den tidligere komponisten fikk sykdommen for første gang i 1999.

Dion har i ett år tatt pause fra musikken for å ta vare på ektemannen, men nå er hun tilbake i rampelyset – etter Angélils ønske.

– Jeg ville ikke være her. Jeg trenger det ikke. Ikke misforstå meg, jeg elsker å synge for folk, men jeg har mine prioriteringer, sa sangerinnen til USA Today tirsdag.

Saken fortsetter under bildet.


Videre forteller Dion at hun den siste tiden har hatt flere følelsesladde samtaler med Angélil.

– René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», sier stjernen.

– Når noen du elsker faller og trenger hjelp, dét er ikke tiden for å gråte. I ettertid kan man gjøre det, men ikke enda, fortsetter hun.
 

Kan ikke spise selv


I mars i år delte «My Heart Will Go On»-sangeren med ABC News at Angélil ikke lenger var i stand til å få i seg næring på egenhånd.

- Han kan ikke bruke munnen sin selv. Han kan ikke spise, så jeg mater ham. Han har en slange til mat. Jeg må mate ham tre ganger om dagen. Jeg gjør det selv, så jeg mater både mannen min og barna mine, sa Dion den gang.

Ekteparet, som møttes da Dion bare var 12 år gammel, har Reneé-Charles (14) og tvillingene Eddy (4) og Nelson (4) sammen.

LES OGSÅ: La ut sjeldne bilder av barna