HELT SERIØST: Jada Pinkett Smith hevder at ektemannen Will Smith er dønn seriøs på å forlate skuespilleryrket til fordel for politikken. Foto: Per Ervland/Seher.no
HELT SERIØST: Jada Pinkett Smith hevder at ektemannen Will Smith er dønn seriøs på å forlate skuespilleryrket til fordel for politikken. Foto: Per Ervland/Seher.noVis mer

- Han vil bli president

Men kona er ikke like begeistret for Førstedame-stempelet..

SEHER.NO:  Will Smith (41) sin kone Jada Pinkett Smith (38) innrømmer at hennes mann planlegger en politisk karriere, og drømmer om å en dag bli USAs neste president.

Ifølge kona er han helt seriøs på å forlate sitt nåværende yrke til fordel for politikken.

- Will tenker på å gå over til politikk. Han sa en gang at han kunne se for seg å bli USAs president. Han tullet ikke, og han var veldig seriøs, sier hun til tyske Bunte.

Selv om Will ser for seg et presidentskap, er han ikke ute etter å ta over plassen til den nåværende presidenten, Barack Obama. Skuespilleren intervjuet selv, sammen med kona, president Obamsa i forkant av utdeligen av Nobels Fredspris i Oslo i høst.

Men selv om mannen er klar for å smykke seg med tittelen "Verdens mektigste mann", er ikke Jada like begeistret for å muligens bli USAs neste førstedame.

- Det er ikke noe for meg, sier hun.

Klar tale, altså, og da går vi utifra at Jada slipper å være presidentfrue, og at Obama og hans etterfølgere får sitte i fred for energibobla Will Smith.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Her er superparet i Oslo