NÆRT BÅND: Skilsmissen mellom Angelina og Brad skal ha gjort forholdet mellom Angelina og Maddox sterkere. Foto: NTB scanpix
NÆRT BÅND: Skilsmissen mellom Angelina og Brad skal ha gjort forholdet mellom Angelina og Maddox sterkere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Angelina Jolie:

- Han vil at Angelina skal møte en ny mann

Skilsmissestriden skal ha ført Angelina Jolie og sønnen Maddox nærmere hverandre.

Publisert

(Seoghør.no): Siden skilsmissen mellom Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) i fjor høst er det den eldste sønnen Maddox (15) som har blitt «mannen i huset», hvor Angelina bor sammen med ham og hans fem søsken Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (8).

- Han instruerer barnevaktene og forteller dem når barna skal i seng, og hva de skal lage til middag, sier en kilde nær familien til nettstedet Radaronline.

VIDERE: Maddox vil at mamma Angelina skal komme seg videre, og finne seg en ny mann. Foto: NTB scanpix
VIDERE: Maddox vil at mamma Angelina skal komme seg videre, og finne seg en ny mann. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå vil han at mammaen skal komme seg videre fra Brad, og finne seg en ny mann.

- Angie sier hun er gift med barna sine nå, men Maddox har bedt henne om å gå videre, og møte en hyggelig fyr når hun er klar. Han og Angie har et veldig nært forhold, og hun behandler han bra, hevder kilden.

Angelina Jolie har ikke kommentert de nye påstandene.

- Brad Pitt kysset henne i skjul

Mens Angelina Jolie enda ikke har blitt koblet opp mot andre menn, skal imidlertid Brad Pitt ha begynte å date igjen.

Nylig ble han sett på festival sammen med den amerikanske skuespillerinnen Sienna Miller (35).

Begge var nemlig invitert til VIP-festen til Glastonbury musikkfestival, og ryktene sa at de møttes i skjul i «Rabbit Hole»-området ved siden av Pyramid-scenen klokken tre på natta.

Der skal de ha holdt hender og vært svært intime sammen.

Saken fortsetter under bildet.

DATER: Brad Pitt og Sienna Miller skal angivelig ha begynt å date, ni måneder etter at skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. Foto: NTB scanpix
DATER: Brad Pitt og Sienna Miller skal angivelig ha begynt å date, ni måneder etter at skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det så ut som om Brad og Sienna koste seg. Jeg kunne ikke tro det når jeg så de kysset, fortalte en kilde til Daily Star.

Sienna Miller er blant annet kjent fra filmene «Foxcatcher» og «American sniper», og har tidligere datet blant annet skuespillerne Jude Law (44) og Tom Sturridge (31).

Holder det hemmelig

En annen kilde hevder at det fortsatt er tidlig, og at stjerneparet vil holde forholdet hemmelig inntil videre.

GLASTONBURY: Det er dette som skal være Brad Pitts nye flørt. Hun skal ha vært på Glastonbury festivalen årlig siden 2004. Foto: NTB scanpix
GLASTONBURY: Det er dette som skal være Brad Pitts nye flørt. Hun skal ha vært på Glastonbury festivalen årlig siden 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er fortsatt tidlig, men de er veldig forelsket i hverandre, og de vil nyte en bekymringsløs sommer-romanse. De er veldig opptatte av å ta det rolig, fortalte en venn av duoen til The Sun og fortsatte:

- Målet deres er og utforske ting utenfor offentligheten. Det kan fortsatt skjære seg, så de venter med å offentliggjøre det.

Paret skal ha forlatt konsertområdet arm i arm sammen med «The Hangover»-stjernen Bradley Cooper (42) senere på kvelden.

Verken Brad Pitt og Sienna Miller har foreløpig kommentert påstandene.

Åpnet seg for første gang om bruddet

Bruddet mellom Brad og Angelina vakte sterke reaksjoner, og i kjølvannet av skilsmissen har de to stjernene begge gått rettens vei for å kjempe om omsorgsretten for de seks barna deres.

I februar tok Angelina bladet fra munnen for første gang, og fortalte i et intervju med BBC hvordan den siste tiden hadde vært.

Saken fortsetter under videoen.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Veldig vanskelig tid

Skuespilleren, kjent fra blant annet «Tomb Rider» og «Mr. & Mrs. Smith», var i Kambodsja da hun ble spurt om bruddet av den britiske kanalen. Hun understreket at hun helst ikke ville snakke om det, men kom likevel med noen sitater som gikk på hvor landet lå.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjernen, sa hun ifølge People.

- Mange andre går gjennom dette, og min familie... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte hun og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på.

LES OGSÅ: Dette er Marthäs nye hjertevenn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer