- HAN VAR ELSKET: Avdøde Gary Colmans enke, Shannon Price, synes det er godt å vite hvor elsket Gary var - og fortsatt er.
- HAN VAR ELSKET: Avdøde Gary Colmans enke, Shannon Price, synes det er godt å vite hvor elsket Gary var - og fortsatt er. Vis mer

- Han vil alltid leve i våre hjerter

Enkekona snakker ut etter Gary Colemans død...

SEHER.NO:  Bare timer etter at Shannon Price så sin ektemann gå bort, var hun ute med en beskjed til alle hennes tidligere ektemanns fans, melder UsMagazine.

- Vi er veldig takknemlige for all den fantastiske støtten vi nå opplever. Tusener av brev har strømmet inn til sykehuset. Det er godt for oss i familien å vite hvor elsket Gary var - og fortsatt er, sier Shannons bror, Shawn Price, på vegne av familien i en pressekonferanse.


Den tidligere barnestjernen og skuespilleren ble innlagt på sykehus onsdag, med hjerneblødning etter et fall. Fredag morgen døde Coleman som følge av komplikasjonene som hjerneblødningene påførte.

- Takk til alle som støtter oss gjennom denne tragiske tiden. Vi vet nå at Gary vil bli savnet, på grunn av all støtten vi har mottatt de siste dager. Gary har nå fred i sinnet, og våre minner om han vil leve i våre hjerter for alltid, sier hans tidligere manager til People.

Garys helse har aldri vært 100%. Han har hatt en nyresvikt siden han var barn. Han har hatt to nyretransplantasjoner, og daglig dialyse. I fjor høst måtte han ta en hjertetransplantasjon - som igjen ble fulgt av lungebetennelse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Gary Coleman er død