KJÆRESTER: Lars Andreas Larssen fikk alzheimer for flere år siden, og bor i dag på et hjem. Kjæresten Monna Tandberg besøker ham hver dag. Foto: SCANPIX
KJÆRESTER: Lars Andreas Larssen fikk alzheimer for flere år siden, og bor i dag på et hjem. Kjæresten Monna Tandberg besøker ham hver dag. Foto: SCANPIXVis mer

- Han vet ikke at han er syk

Skuespiller Monna Tandberg besøker sin syke mann daglig.

SEHER.NO: Skuespiller Monna Tandberg (70) er kjent for sine mange prestasjoner på scenen, og nå er hun aktuell med oppsetningen "Tilbaketoget fra Moskva" på Nationaltheateret i Oslo.

70-åringen har ikke bare opplevd dramatikk på scenen, men også i sitt eget liv. Hun har opplevd å bli skilt, bli enke og er i dag sammen med Lars Andreas Larssen (74) som lider av Alzheimers og bor på et hjem.

Ifølge Se og Hør Weekend besøker Tandberg mannen hver dag, og de ler mye sammen.

- Lars Andreas har det bra. Han vet ikke at han er syk, forteller skuespillerinnen til bladet.


Tandberg er en av kvinnene som i høst har blitt portrettert gjennom boka "Ekte scenehjerter. Nære portretter - legender i vår tid", hvor forfatter og journalist Stian Hjelvin Andersen har intervjuett åtte av Norges mest kjente teaterpersonligheter over 60 år. I boka åpner 70-åringen seg om forholdet til den syke kjæresten.

- Som du forstår av intervjuet fra boka så ler vi veldig mye sammen. Han kjenner meg ikke igjen ved navn, men smiler hver gang jeg kommer på besøk. Lars Andreas er blitt tynnere, men er på en veldig flott avdeling som tar seg av ham på best tenkelige måte. Han har et godt liv - forholdene tatt i betraktning, sier hun til Se og Hør.

Les intervjuet med Monna Tandberg i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Trosset sin gammeldagse far