Nicole Kidman:

- Han vet egentlig ikke hva som skjer

Slik forholder ektemannen seg til filmstjernens sexscener.

HETE FØLELSER: Nicole og Keith gjør som regel fint lite for å skjule følelsene sine for hverandre. Her i forbindelse med filmfestivalen i Cannes i 2017. Foto: Shutterstock/NTB
HETE FØLELSER: Nicole og Keith gjør som regel fint lite for å skjule følelsene sine for hverandre. Her i forbindelse med filmfestivalen i Cannes i 2017. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden stjerneparet Nicole Kidman (54) og Keith Urban (53) giftet seg i 2006, har kjærligheten mellom dem tilsynelatende aldri sluttet å blomstre.

Paret viser gjerne sine hete følelser for hverandre på den røde løperen, og har ved flere anledninger lettet på sløret om privatlivet sitt.

Men hvordan kan det egentlig gå smertefritt for seg når countryartist Urban er gift med en av Hollywoods mest ettertraktede damer? Sistnevnte sitter trolig på svaret.

- Ikke involvert

For mens hun filmes i hete scener med helt andre enn ektemannen på jobb, mener hun at de intime scenene ikke påvirker henne og Urban.

KJENDISPAR: Nicole Kidman og Keith Urban har fått det til å fungere både privat og med hver sin karriere. Foto: Pa Photos/NTB
KJENDISPAR: Nicole Kidman og Keith Urban har fått det til å fungere både privat og med hver sin karriere. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer

- Ektemannen min er artist, så han skjønner hele greia, men han blir ikke involvert, sier hun i et nytt intervju med News' Daily Pop, gjengitt av People.

- Han ser programmet helt til slutt når det er ferdig redigert og er et show, og han ser det med friske øyne. Han leser ikke manus og vet ikke egentlig hva som skjer på settet. Han har en egen karriere som han er fullstendig oppslukt i.

Omar Rudberg som spiller «Simon» i «Young Royals» snakker om intime scener og hva han ønsker seg i en eventuelt ny sesong. Video/Rød Løper/Netflix Vis mer

Kidman spøker også med at artisten ikke helt hva hun driver med på jobb.

Paret giftet seg som nevnt i 2006, og allerede mindre enn seks måneder etter at de først møttes, visste 54-åringen at Urban var den rette.

- Intenst

Stjerneduoen traff på et arrangement i Los Angeles i 2005, og kom nærmere hverandre i månedene som fulgte. Kidman fortale til People for et par år siden at countrystjernen gjorde en romantisk gest på skuespillerens 38-årsdag - og at hun da ble «solgt».

- Han stod ute med blomster klokken fem utenfor holdeplassen jeg bruker å gå av på i New York. Det var da jeg tenkte at «dette er mannen jeg ønsker å gifte meg med», fortalte hun.

GAMLE DAGER: Nicole Kidman var gjest hos Graham Norton, som hadde funnet noen bilder superstjerna ikke har sett på en stund. Video: Graham Norton Show / BBC Vis mer

Urban tok deretter med seg skuespilleren til musikkfestivalen Woodstock på motorsykkelen sin, og siden den gang har Kidman aldri tvilt på at Urban var den rette.

- Det var veldig intenst. Jeg trodde allerede på det tidspunktet at han var mitt livs kjærlighet. Kanskje det er fordi jeg er en håpløs romantiker, eller en skuespiller eller at jeg har en sterk tro på kjærligheten, men jeg tenkte bare «her er han».

Resten kan altså sies å være i historie for paret, som også har fått døtrene Sunday (13) og Faith (10) sammen.

Nicole Kidman har også barna Isabella (28) og Connor (26) med eksmannen Tom Cruise (59).

LES OGSÅ: Skilles etter turbulent ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer