Skilles Kim Kardashian og Kanye West?:

- Han vet at hun er ferdig

Etter alt å dømme går det bare én vei for Kim og Kanye.

SKILLES?: Ifølge flere kilder skal det gå mot skilsmisse for Kanye West og Kim Kardashian. Foto: Splash News / NTB
SKILLES?: Ifølge flere kilder skal det gå mot skilsmisse for Kanye West og Kim Kardashian. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det ikke akkurat vært lett å bli klok på hva som egentlig er ståa mellom det profilerte stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43).

Ekteparet, som har fire barn sammen, gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

Så sent som nå i helgen så det ut til at ekteskapet kan gå mot slutten ettersom paret bruker mye tid fra hverandre. Mens Kanye oppholder seg på ranchen i Wyoming, tilbringer realitystjernen tid i Los Angeles med barna. Førstnevnte skal heller ikke ha noen plan om å returnere til familien.

SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og det siste bildet til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer

- Vet det vil skje

Ifølge flere kilder det amerikanske magasinet People har vært i kontakt med, skal 40-åringen nå være klar for å gå fra ektemannen, nesten syv år etter at de giftet seg i Firenze.

- Han vet at hun er ferdig. Hun har fått nok, og har fortalt ham at hun trenger tid for seg selv til å finne ut av fremtiden sin, sier en kilde, som legger til at Kanye skal være klar over at kona ønsker å gå fra ham.

- Han har det greit. Han er trist, men ok. Han vet at det uunngåelige vil skje, og han vet at det vil skje snart, fortsetter kilden.

Til tross for at det ser ut til at det bare er snakk om tid før skilsmissepapirene kan bli signert, skal duoen fremdeles gå i parterapi som et siste forsøk på å redde ekteskapet.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

En annen kilde hevder også at stjerneparet gjør alt i sin makt for å redde det de har bygget opp sammen.

- Kris Jenner og Kims søstre er så støttende de klarer å være. De har sett Kim slite det siste året og når alt kommer til alt vil de kun at både Kim og Kanye skal være lykkelige, uansett hvordan det er, sier kilder til magasinet.

Verken Kim eller Kanye har foreløpig kommentert de nyeste ryktene om ekteskapet sitt.

- Bor hver for seg

- Det virker ikke som at han planlegger å flytte til Los Angeles med det første, i hvert fall ikke på fulltid, men Kim synes det er greit. Han har et fantastisk hjelpeapparat rundt seg, som gjør at Kim kan ta det med ro, sa en kilde til Hollywood Life i helgen.

Kilden sa også at 43-åringen har det best når han er alene på ranchen sin, og at Kims fokus skal være å opprettholde et så vanlig liv som mulig for de fire barna deres.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

- Hun gjør sitt beste for å holde på det normale livet. De snakker sammen daglig og de holder ofte kontakten på FaceTime og på telefonen med barna. Akkurat nå fokuserer Kanye på seg selv, samtidig som Kim prøver å holde barnas liv så vanlig som mulig i Los Angeles, sa kilden videre.

Allerede i september 2020 hevdet for øvrig kilder overfor Page Six at Kim hadde planlagt hele skilsmissen, men at hun ventet på riktig øyeblikk for å sette i gang prosessen.

Det er altså bare Kim og Kanye som faktisk vet hva ståa er, mens det for oss andre gjenstår å se hvordan dette ender til slutt.

LES OGSÅ: - Bruddet var skikkelig stygt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer