- Han var veldig emosjonell

Stolt pappa Brad Pitt kuttet navlestrengen på tvillingene.

KUTTET NAVLESTRENGEN: Brad skal ha vært tilstede under hele fødselen, og kuttet navlestrengen på tvillingene.  Foto: All Over Press
KUTTET NAVLESTRENGEN: Brad skal ha vært tilstede under hele fødselen, og kuttet navlestrengen på tvillingene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til lørdag kunne verden endelig feire nedkomsten av superparet Brad Pitt (44) og Angelina Jolies (33) etterlengtede tvillinger.

Ifølge parets fødselslege, Dr. Michel Sussmann ved Fondation Lenval Hospital i Nice, gikk fødselen "helt uten problemer", og paret kunne ønske velkommen til en velskapt liten gutt og pike.

Nyhetsbyrået AP meldte søndag at den lille gutten og jenta, som veide 2,2 og 2,3 kilo da de ble født, skal hete Knox Leon og Vivienne Marcheline.

Og stolt pappa Brad skal ha vært tilstede under hele fødselen, og til og med ha kuttet navlestrengen på sine to barn, skriver People.

- Han var min assistent. Han var helt rolig, svært bestemt og veldig lykkelig under fødselen av sine barn. Han var veldig beveget og emosjonell, sier Sussmann.

Ifølge legen vil det fortsatt ta noen dager før Angelina og barna kan forlate sykehuset.

- Jeg vet ikke når hun kan dra. Hun vil hvertfall være her et par dager. Europa er ikke som USA, hvor pasientene blir sendt hjem etter tre dager. Her blir de litt lenger, til vi vet at alt er i orden. Babyene har det bra, de er sammen med sin mor og far og har det godt, sier Sussmann.

I kommentar til The Insider sier også Angelinas far, skuespiller Jon Voight, at han er henrykt over ankomsten av tvillingene.

Til tross for at Angelina lenge har valgt å ikke ha særlig kontakt med Voight, kunne han ikke vært lykkeligere for paret,

- Jeg er kjempelykkelig, det er helt fantastisk. Alt vi kan håpe på er at mor og barn er sunne og friske. Jeg er veldig spent på deres vegne, hadde jeg blitt spurt ville jeg vært der på dagen, sier han.

Det er også ventet at kampen om de første bildene av tvillingene vil føre til en av tidenes største budkriger.

Da superparet fødte datteren Shiloh valgte de å stille opp for bladet People, og donere honoraret ( ifølge rykter om lag 30 millioner kroner) til veldedighet.

Denne gangen forventes det at prisen for bildene kan komme opp i hele 100 millioner kroner.

LES OGSÅ: - Fødte tvillinger i natt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer