- Han var utrolig frekk mot meg

Programlederen fikk et ublidt møte med Hollywood-stjernen Russell Crowe.

UFIN STJERNE: Det gikk ikke helt som Giuliana Rancic hadde håpet da hun skulle intervjue Russell Crowe for noen år tilbake. Foto: Fame Flynet
UFIN STJERNE: Det gikk ikke helt som Giuliana Rancic hadde håpet da hun skulle intervjue Russell Crowe for noen år tilbake. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Giuliana Rancic (39) har jobbet en rekke år som programleder og journalist, og intervjuet de aller største stjernene i flere ulike sammenhenger.

Siden 2005 har hun fast ledet E!News, i tillegg til å dekke store prisutdelinger som Golden Globe og Oscar Awards for kanalen.

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Giuliana strålte under årets Golden Globe Awards i januar. Foto: FameFlynet
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Giuliana strålte under årets Golden Globe Awards i januar. Foto: FameFlynet Vis mer

Da Rancic nylig gjestet TV-showet «Watch What Happens Live», fikk hun spørsmål om hvilken kjendis som har vært mest ubehagelig å intervjue.

- Russell Crowe var utrolig frekk mot meg, avslørte hun, ifølge Contactmusic.

Crowe har i mange år hatt rykte på seg for å være vanskelig med journalister - noe Rancic selvfølgelig var vel vitende om.

- Jeg hadde jobbet for E! i ett år og tenkte at jeg skulle være litt forsiktig mot ham fordi han er ganske tøff, fortalte hun.

- Derfor var det første jeg spurte ham: «Er du glad for å være her på din store filmpremiere?» Og han svarte: «Jeg er tvunget til å være her på grunn av kontrakten min. Hva er ditt neste spørsmål?»

Og deretter gikk det fra ille til verre for unge Rancic. Skuespilleren stakk nemlig av etter at hun kun hadde stilt to spørsmål.

- Jeg svarte: «Ok. Eh.. Men er det ikke fantastisk å se all fansen din?»

- «Er det ditt neste spørsmål? En, to, du er ferdig», sa Crowe og gikk, forteller hun om den pinlige episoden.

LES OGSÅ: - Vi skal snart ha en ny baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer