Miranda Lambert:

- Han var utro og gjorde en annen jente gravid

Forrige måned giftet artisten seg etter å kun ha kjent sin nye ektemann i tre måneder.

FRA BRUDD TIL BRYLLUP: I fire år var Miranda Lambert gift med country-stjernen Blake Shelton. Etter det vonde bruddet har hun funnet lykken igjen med den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin. Foto: NTB Scanpix/Instagram
FRA BRUDD TIL BRYLLUP: I fire år var Miranda Lambert gift med country-stjernen Blake Shelton. Etter det vonde bruddet har hun funnet lykken igjen med den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

I helgen kom den store overraskelsen om at countrystjernen Miranda Lambert (35) hadde giftet seg i all hemmelighet i slutten av januar.

Det avslørte hun selv i sosiale medier.

- I anledning valentinsdagen vil jeg gjerne dele noen nyheter med dere. Jeg har møtt mitt livs store kjærlighet. Og vi har giftet oss! Hjertet mitt er fullt. Takk for at du elsker meg, Brendan, skrev hun i en åpen og ærlig melding til fansen.

Virvelvindromanse

Grunnen til at bryllupet kom som et sjokk for både fans og media var fordi få visste at sangfuglen i det hele tatt hadde fått seg ny kjæreste.

Hennes utkårede er den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin (27), som hun kun skal ha kjent i overkant av tre måneder.

Paret skal ha blitt introdusert for hverandre for første gang på settet til «Good Morning America», hvor hun fremførte låta «Got My Name Changed Back», den 2. november i fjor, ifølge Radar Online.

Stadig nye detaljer dukker opp rundt det ferske paret, og mandag ble det kjent at McLoughlin ble pappa for første gang bare tre dager etter at han traff Lambert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer