Miranda Lambert:

- Han var utro og gjorde en annen jente gravid

Forrige måned giftet artisten seg etter å kun ha kjent sin nye ektemann i tre måneder.

FRA BRUDD TIL BRYLLUP: I fire år var Miranda Lambert gift med country-stjernen Blake Shelton. Etter det vonde bruddet har hun funnet lykken igjen med den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin. Foto: NTB Scanpix/Instagram
FRA BRUDD TIL BRYLLUP: I fire år var Miranda Lambert gift med country-stjernen Blake Shelton. Etter det vonde bruddet har hun funnet lykken igjen med den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

I helgen kom den store overraskelsen om at countrystjernen Miranda Lambert (35) hadde giftet seg i all hemmelighet i slutten av januar.

Det avslørte hun selv i sosiale medier.

- I anledning valentinsdagen vil jeg gjerne dele noen nyheter med dere. Jeg har møtt mitt livs store kjærlighet. Og vi har giftet oss! Hjertet mitt er fullt. Takk for at du elsker meg, Brendan, skrev hun i en åpen og ærlig melding til fansen.

Virvelvindromanse

Grunnen til at bryllupet kom som et sjokk for både fans og media var fordi få visste at sangfuglen i det hele tatt hadde fått seg ny kjæreste.

Hennes utkårede er den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin (27), som hun kun skal ha kjent i overkant av tre måneder.

Paret skal ha blitt introdusert for hverandre for første gang på settet til «Good Morning America», hvor hun fremførte låta «Got My Name Changed Back», den 2. november i fjor, ifølge Radar Online.

Stadig nye detaljer dukker opp rundt det ferske paret, og mandag ble det kjent at McLoughlin ble pappa for første gang bare tre dager etter at han traff Lambert.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gjorde en annen kvinne gravid

5. november postet 27-åringen et bilde av seg selv og sin nyfødte sønn i sosiale medier med følgende tekst:

- Velsignet over å ha fått en frisk sønn. Velkommen gutten min, Landon James McLoughlin.

Bildet har han i ettertid fjernet fra Instagram-kontoen sin, ifølge Radar Online.

Tirsdag kommer Us Weekly med ytterligere nyheter om Lamberts nye ektemann.

Ifølge nettstedet skal nemlig Brendan ha planlagt å gifte seg med en kvinne ved navn Jackie Bruno, men endte i stedet opp med å sette barn på en annen kvinne, Kaihla Rettinger.

- Min datter var forlovet med Brendan, og han var utro mot henne og gjorde en annen jente gravid. Det er helt sant, hevder Brunos mor, Carol Bruno, til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det kom som en total overraskelse på henne, fortsetter Carol Bruno om sin knuste datter, og legger til at det var gravide Rettinger som fortalte henne nyheten.

- Hun kontaktet Jackie mens hun var i Sverige og spilte fotball. Brendan prøvde først å nekte for det hele før han ba på sine knær om at hun ikke måtte forlate ham. Hun var bare borte et par måneder for å spille, og han tryglet henne om å gifte seg med ham selv om han visste at denne jenta var gravid, hevder Bruno videre.

Miranda Lambert og Brendan McLoughlin skal altså ha datet i all hemmelighet i nesten tre måneder før de giftet seg 26. januar. Det nye forholdet og det overraskende bryllupet avslørte artisten, som kjent, selv lørdag 16. februar via sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

Vond skilsmisse

I fire år var Lambert gift med countrystjerne-kollegaen Blake Shelton (42). Duoen ga hverandre sine «ja» i en romantisk seremoni i Texas våren 2011, etter å ha vært kjærester i seks år.

I 2015 kom derimot nyheten om at de to skulle skilles, etter uoverensstemmelser i forholdet. Blake skal ha funnet ut om ekskonas nye ekteskap gjennom media.

- De har nesten ikke hatt kontakt siden bruddet, fortalte en kilde til Us Weekly nylig.

Shelton er i dag i et høyprofilert forhold med popstjernen Gwen Stefani (49), kjent som både soloartist og fra No Doubt.

Det var høsten 2015 at det ble kjent at «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre, og duoen legger til stadighet ut søte bilder sammen på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

- Blake ønsker å gifte seg

Etter tre år som kjærester skal stjerneparet være klare for å ta forholdet ett steg lenger. De planlegger nemlig å gifte seg, meldte Us Weekly i januar.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, sa en kilde til nettstedet.

Mens countrysangeren i lang tid skal ha ønsket å gjøre Stefani til sin kone, skal hun ha holdt igjen på grunn av sønnene Kingston (12), Zuma (10) og Apollo (4), som hun har fra ekteskapet med rockeren Gavin Rossdale (53).

- Blake har lenge ønsket å gifte seg med Gwen, men hun har alltid vært utrolig forsiktig fordi hun har tre barn å tenke på, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD PÅ HVER SIN KANT: I løpet av sommeren 2015 ble det slutt mellom både Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix
BRUDD PÅ HVER SIN KANT: I løpet av sommeren 2015 ble det slutt mellom både Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da No Doubt-vokalisten gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i fjor, åpnet hun seg opp om både giftermål og kjærligheten til Blake.

- Jeg elsker bryllup. Barna elsker ham. Vi elsker ham. Alle elsker ham. Han er elskverdig, skrøt hun, ifølge UsaToday.com.

Ellen DeGeneres (60) fulgte deretter opp med å si at hun lurte på om det ble bryllup snart, men at de ikke måtte føle noe press eller forhaste seg.

- Jeg tenker på det hele tiden, avslørte Gwen Stefani da.

Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer fra Meghans hemmelige babyshower

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer