- Han var utro mot Selena med Rihanna

Venn av Justin Bieber kommer med sjokkpåstander.

GOD KJEMI: I november i fjor sto Rihanna og Justin Bieber sammen på scenen da Victoria's Secret-englene holdt visning i Los Angeles. Foto: All Over Press
GOD KJEMI: I november i fjor sto Rihanna og Justin Bieber sammen på scenen da Victoria's Secret-englene holdt visning i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 2013 startet på verst tenkelig måte for det unge kjæresteparet Selena Gomez (20) og Justin Bieber (18).

Etter mye av-og-på det siste året bestemte de to at nok er nok - og har gjort det slutt med hverandre én gang for alle.

Nå hevder en venn av det tidligere paret, ifølge nettstedet RadarOnline, at selveste Rihanna (24) skal være grunnen til at forholdet røk.

- Selena fant ut at Justin hadde hatt en affære med Rihanna i en periode hvor de to prøvde å finne tilbake til hverandre. Hun ble selvfølgelig knust da hun hørte det, forklarer kilden.

Flørten med Rihanna skal ha skjedd for nøyaktig ett år siden, og skal ha vært på sitt aller heteste da «Man Down»-stjernen og «Baby»-stjernen ble fotografert på basketballkamp i Los Angeles i slutten av februar.

- Nå har Selena gitt opp helt. Hun kommer aldri til å bli sammen med ham igjen, sier vennen videre.

Selv har den 20 år gamle skjønnheten avslørt at hun er optimistisk overfor fremtiden, men at det siste året har vært tungt:

- Jeg har vært igjennom mye de siste månedene. Det har vært rart og trist, men jeg er av den oppfatning av at alt i livet skjer for en grunn.


Rihanna har på sin side det siste året funnet tilbake til ekskjæresten Chris Brown (23), og bekreftet nylig at de to er blitt kjærester igjen.

Ingen av de involverte har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene


LES OGSÅ: Justin Bieber festet med hasj dagen etter dødsulykkeVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer