Sommer Ray om Machine Gun Kelly:

- Han var utro mot meg med Megan

Machine Gun Kellys ekskjæreste hevder at han var utro med Megan Fox.

BESKYLDES FOR UTROSKAP: Skuespilleren Megan Fox og rapperen Richard Colson Baker fant kjærligheten i fjor sommer. Nå påstår rapperens ekskjæreste, Sommer Ray, at Baker skal ha hatt en affære med Fox samtidig som de fremdeles var et par. Her er Fox og Baker avbildet sammen i november i fjor. Foto: AFP / NTB
BESKYLDES FOR UTROSKAP: Skuespilleren Megan Fox og rapperen Richard Colson Baker fant kjærligheten i fjor sommer. Nå påstår rapperens ekskjæreste, Sommer Ray, at Baker skal ha hatt en affære med Fox samtidig som de fremdeles var et par. Her er Fox og Baker avbildet sammen i november i fjor. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Transformers»-stjernen Megan Fox (34) og rapperen Machine Gun Kelly, hvis egentlige navn er Richard Colson Baker (30), fant lykken sammen i fjor sommer. Før den tid hadde allerede ryktene om en gryende romanse mellom stjernene svirret en god stund.

Fox hadde nylig brutt med Brian Austin Green (47) gjennom 16 år. Like etterpå figurerte hun blant annet i musikkvideoen fra artistens låt «Bloody Valentine», og duoen ble fotografert sammen flere ganger.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Midt opp i alt dette skal Bakers daværende kjæreste, fitnessmodellen og TikTok-stjernen Sommer Ray (24), ha fattet mistanke om at noe var på gang mellom rapperen og Fox.

Ifølge Ray skal hun og Baker ha vært sammen i tre måneder før de gikk hver til sitt i slutten av april i fjor.

HETT PAR: Megan Fox og Richard Colson Baker falt for hverandre i fjor. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
HETT PAR: Megan Fox og Richard Colson Baker falt for hverandre i fjor. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer

I den samme perioden skal artisten ha funnet tonen med Fox under innspillingen av den kommende krimthrilleren «Midnight in the Switchgrass», som de begge medvirker i.

- Han var utro mot meg med Megan Fox

I YouTuberen Logan Pauls (25) podkast «Impaulsive», gjengitt av People, snakker modellen ut om den angivelige utroskapen.

25-åringen foklarer i podkasten at hun befant seg på Puerto Rico sammen med rapperen - samtidig som han spilte inn den ovennevnte filmen med 34-åringen på det tidspunktet.

- UTRO: Bakers eks, Sommer Ray, hevder at rapperen hadde en affære med Fox bak ryggen hennes. Foto: Rob Latour/ REX / NTB
- UTRO: Bakers eks, Sommer Ray, hevder at rapperen hadde en affære med Fox bak ryggen hennes. Foto: Rob Latour/ REX / NTB Vis mer

- Jeg føler meg ikke slem som forteller det fordi han var utro mot meg med Megan Fox, hvis du ser på tidspunktet for når det skjedde, hevder hun.

Videre sier Ray at han aldri besto tillitstesten hun hadde satt seg.

- Jeg datet Colson, men jeg hadde aldri sex med ham. Jeg får deg til å vente minst tre måneder fordi jeg må forsikre meg om at du er noen som vil meg godt.

Hjemme fra Puerto Rico ble Ray overbevist om at Baker og «Jennifer's Body»-skuespilleren hadde en affære etter at han ikke lot henne få besøke settet på «Bloody Valentine»-musikkvideoen.

Senere gikk det opp for 25-åringen at Fox var rapperens nye utkårede. Til tross for utro-anklagene bærer ikke influenseren noe nag over det som har skjedd.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg hater ham ikke for det. Jeg synes de er et veldig søtt par, konstaterer hun.

Baker har foreløpig ikke kommentert beskyldningene fra ekskjæresten.

Turbulent forhold

Eventyrromansen mellom Fox og Baker ble kjent kort tid etter førstnevntes skilsmissenyhet.

Skuespilleren og eksen Green giftet seg på Hawaii i 2010, men møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da hun var 18 år gammel og han 31 år.

Etter to år som kjærester, forlovet de seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de i stedet å bryte forlovelsen. De fant imidlertid tilbake til hverandre kort tid senere, men det ble starten på flere problemer, og i fjor gikk de altså hver til sitt etter 16 år sammen.

EKSER: Megan Fox og Brian Austin Green i 2019 - året før de gikk hver til sitt. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
EKSER: Megan Fox og Brian Austin Green i 2019 - året før de gikk hver til sitt. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer

I løpet av forholdet ble de foreldre til Noah (8), Bodhi (7) og Journey (4).

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green i mai i fjor om bruddet.

LES OGSÅ: - Har en forhistorie med utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer