Sommer Ray om Machine Gun Kelly:

- Han var utro mot meg med Megan

Machine Gun Kellys ekskjæreste hevder at han var utro med Megan Fox.

BESKYLDES FOR UTROSKAP: Skuespilleren Megan Fox og rapperen Richard Colson Baker fant kjærligheten i fjor sommer. Nå påstår rapperens ekskjæreste, Sommer Ray, at Baker skal ha hatt en affære med Fox samtidig som de fremdeles var et par. Her er Fox og Baker avbildet sammen i november i fjor. Foto: AFP / NTB
BESKYLDES FOR UTROSKAP: Skuespilleren Megan Fox og rapperen Richard Colson Baker fant kjærligheten i fjor sommer. Nå påstår rapperens ekskjæreste, Sommer Ray, at Baker skal ha hatt en affære med Fox samtidig som de fremdeles var et par. Her er Fox og Baker avbildet sammen i november i fjor. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Transformers»-stjernen Megan Fox (34) og rapperen Machine Gun Kelly, hvis egentlige navn er Richard Colson Baker (30), fant lykken sammen i fjor sommer. Før den tid hadde allerede ryktene om en gryende romanse mellom stjernene svirret en god stund.

Fox hadde nylig brutt med Brian Austin Green (47) gjennom 16 år. Like etterpå figurerte hun blant annet i musikkvideoen fra artistens låt «Bloody Valentine», og duoen ble fotografert sammen flere ganger.

Midt opp i alt dette skal Bakers daværende kjæreste, fitnessmodellen og TikTok-stjernen Sommer Ray (24), ha fattet mistanke om at noe var på gang mellom rapperen og Fox.

Ifølge Ray skal hun og Baker ha vært sammen i tre måneder før de gikk hver til sitt i slutten av april i fjor.

I den samme perioden skal artisten ha funnet tonen med Fox under innspillingen av den kommende krimthrilleren «Midnight in the Switchgrass», som de begge medvirker i.

- Han var utro mot meg med Megan Fox

I YouTuberen Logan Pauls (25) podkast «Impaulsive», gjengitt av People, snakker modellen ut om den angivelige utroskapen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer