- Han var utro mot meg med 19 kvinner

Nå takker Kat Von D den utro eksforloveden Jesse James.

UTROSKANDALE: Jesse James hadde sex med 19 kvinner mens han var sammen med Kat Von D. Foto: FameFlynet
UTROSKANDALE: Jesse James hadde sex med 19 kvinner mens han var sammen med Kat Von D. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Kat Von D hevder Jesse James var utro mot henne med hele 19 kvinner i løpet av året som er gått. Det skriver hun i et innlegg på sin egen Facebook-side.

«I dag oppdaget jeg den 19. jenta jeg kan legge til listen over kvinner Jesse var utro mot meg med i løpet av det siste året», skriver hun i innlegget med tittelen «Takk, Jesse James».


I innlegget forsøker TV-tatovøren å gi et innblikk i hennes egne tanker og følelser. Hun skriver også at hun ofte blir tatt for å være Michelle «Bombshell» McGee, kvinnen som James var utro med i nesten et år, da han fortsatt var gift med Sandra Bullock.

«Ja, jeg er ganske lei av å bli tatt for å være kvinnen som alle tror at ødela forholdet mellom Jesse og Sandra Bullock, bare fordi jeg har svart hår og tatoveringer som henne. Det er faktisk ganske irriterende til tider, og det hadde vært fint å ikke bli assosiert med henne, selv om det er en liten ting i det store og hele».

TV-stjernen velger å fokusere på tingene hun har lært av all smerten Jesse påførte henne.

«Tid er noe man aldri kan ta tilbake, og hva vi gjør akkurat her og nå er den mest ekte tingen vi har. Så hvis det er det Jesse tvang meg til å lære gjennom alt dette, så får jeg vel bare si tusen takk», skriver hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer