- Han var utro mot kona

Brittany (21) hevder hun hadde sex på sofaen hjemme hos superparet.

BESKYLDES FOR UTROSKAP: Bare dager etter at Ashton Kutcher og Demi Moore ble fotografert kyssende og svært lykkelige på en restaurant i Hollywood, blir han nå beskyldt for å ha vært uto. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR UTROSKAP: Bare dager etter at Ashton Kutcher og Demi Moore ble fotografert kyssende og svært lykkelige på en restaurant i Hollywood, blir han nå beskyldt for å ha vært uto. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er ikke bare fotballstjernen Wayne Rooney (24) som anklages for å ha vært utro for tiden. Nå er det Hollywoodstjernen Ashton Kutcher (32) som beskyldes for å ha gått bak konas rygg.

Ifølge Star Magazine hevder nemlig 21 år gamle Brittney Jones at hun hadde sex med kjekkasen etter at hun møtte ham under en bowlingkveld han hadde sammen med familien.

Brittany og Ashton skal ha utveklslet telefonnumre etter at hun så ham bowle sammen med kona Demi Moore (47) og hennes datter Rumer Willis (22).

Tre dager etterpå skal de ha hatt sex på  en sofa i hans Los Angeles-villa, mens Demi var på reisefot i forbindelse med innspillingen av en film.

- Vi hadde sex på sofaen. Han er en fantastisk elsker, veldig hensynsfull og søt, sier 21-åringen til Star Magazine.

To uker senere møttes de to igjen, ifølge Brittany Jones. Og det var da Kutcher ga beskjed om at sidespranget måtte ta slutt.

Ashton Kutchers advokat, Marty Singer, kaller historien for «løgn», skriver US Magazine.

- Star Magazine publiserer løpende løgner om Ashton Kutcher og mange andre kjendiser. Dette er ikke første, og det vil heller ikke bli den siste gangen de oppfører seg skjødesløst, sier han til nettstedet.


Det svært aktive Twitter-paret har heller ikke kommentert skandalen på sine Twitter kontoer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Klager over dietten etter ni timer