- Han var utro mot Jemima med meg

Glamourmodellen Sophie Coady med sjokkavsløringer.

KJÆRESTER: Nylig bekreftet Russell Brand at han og skribent Jemima Khan har funnet lykken med hverandre. Den ser nå ut til å ha vært av det kortvarige slaget. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
KJÆRESTER: Nylig bekreftet Russell Brand at han og skribent Jemima Khan har funnet lykken med hverandre. Den ser nå ut til å ha vært av det kortvarige slaget. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i høst ble det kjent at komiker Russell Brand (35) hadde funnet lykken med en britiske skribenten Jemima Khan (39).

AVSLØRER: Sophie Coady hevder at hun og Russell Brand har hatt en affære bak Jemima Khans rygg. Foto: All Over Press
AVSLØRER: Sophie Coady hevder at hun og Russell Brand har hatt en affære bak Jemima Khans rygg. Foto: All Over Press Vis mer

Men det ser nå ut til å ha vært av det kortvarige slaget.

For ifølge DailyMail avlører den 23 år gamle glamourmodellen Sophie Coady at hun og Russell Brand har hatt en affære bak Jemimas rygg etter at de to ble kjærester i september:

- Han tror han er en sexgud, men egentlig virker det bare veldig påtvunget. Jeg tror Russell likte at jeg var yngre enn ham, og at han på den måten hadde kontroll. Jeg synes synd på Jemima, for han har vært en skitten gutt.

Ifølge nettstedet, som siterer et intervju med The Sun, hevder hun nå at affæren er over.

De to skal ha kommet i kontakt med hverandre i sommer, etter at Russell Brand kommenterte på lettkleddbilder av henne på sosiale nettsteder.

Brand, som en kort periode var gift med den amerikanske artisten Katy Perry (29), har foreløpig ikke kommentert utro-ryktene.

LES OGSÅ: - Jeg onanerte en mann på toalettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer