«Vanderpump Rules»:

- Han var utro med flere kvinner

Avsløringene fortsetter etter sjokkskandalen.

SERIEUTRO: Tom Sandoval skal angivelig ha vært utro flere ganger mot Ariana Madix. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
SERIEUTRO: Tom Sandoval skal angivelig ha vært utro flere ganger mot Ariana Madix. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden den tiende sesongen av realityserien «Vanderpump Rules» begynte å rulle over skjermene i februar, har det ikke gått rolig for seg.

I starten av denne måneden gikk det sjokkbølger gjennom Hollywood da det ble avslørt at Tom Sandoval (39) hadde gått bak ryggen til kjæresten Ariana Madix (37), og vært utro mot henne. Paret var sammen i ni år.

I omtrent syv måneder hadde han og deres felles « Vanderpump Rules»-kollega Raquel Leviss (28) en hemmelig affære. Etter sjokknyheten har begge gitt en offentlig unnnskyldning til Madix, men har siden holdt lav profil.

Utro flere ganger

Nå er det Sandovals tidligere venn, Jax Taylor (43), som også var å se i realityserien frem til 2020, som velger å uttale seg om utroskapsskandalen. Det skriver Page Six.

Under onsdagens episode av «Watch What Happens Live» spør programleder Andy Cohen (54) realitystjernen rett ut om Sandoval hadde vært utro mot Madix med andre kvinner.

- Ja, 100 prosent. Jeg fortalte at jeg var der. Ikke bare i Miami-situasjonen - og det var forresten i uke én av forholdet deres. Men ja, det har skjedd flere ganger, hevder han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer