Erika og Tom Girardi:

- Han var utro med flere kvinner

Nå avslører kilder den egentlige grunnen til at paret skilte seg.

UTROSKAP: Erika og ektemannen Tom Girardi meldte i november at de skulle skilles. Nå forteller en kilde hva som var den egentlige grunnen til at førstnevnte søkte om skilsmisse. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
UTROSKAP: Erika og ektemannen Tom Girardi meldte i november at de skulle skilles. Nå forteller en kilde hva som var den egentlige grunnen til at førstnevnte søkte om skilsmisse. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I starten av november slo nyheten om at «The Real Housewives»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (81) skulle skilles ned som en bombe i internasjonal presse.

Paret har vært gift i 21 år.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra Jayne på tidspunktet skilsmissenyheten ble kjent.

I tiden etter har det versert rykter og ville spekulasjoner om hva som skal være den egentlig grunnen for skilsmissen.

Nå melder kilder til People at de vet hva grunnen skal være - og den kommer kanskje noe overraskende på.

- Utro med flere kvinner

Erika Jayne, eller Girardi, skal nemlig ha vært sikker på at ektemannen har hatt flere affærer gjennom deres 21 år lange ekteskap.

- Grunnen til at hun skilte seg fra Tom er fordi han har vært utro mot henne med flere kvinner, forteller en kilde nær paret til People, og legger til at Erika har «kjent til utroskapen i flere år», men at hun ønsket å redde ekteskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.