Erika og Tom Girardi:

- Han var utro med flere kvinner

Nå avslører kilder den egentlige grunnen til at paret skilte seg.

UTROSKAP: Erika og ektemannen Tom Girardi meldte i november at de skulle skilles. Nå forteller en kilde hva som var den egentlige grunnen til at førstnevnte søkte om skilsmisse. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
UTROSKAP: Erika og ektemannen Tom Girardi meldte i november at de skulle skilles. Nå forteller en kilde hva som var den egentlige grunnen til at førstnevnte søkte om skilsmisse. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I starten av november slo nyheten om at «The Real Housewives»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (81) skulle skilles ned som en bombe i internasjonal presse.

Paret har vært gift i 21 år.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra Jayne på tidspunktet skilsmissenyheten ble kjent.

I tiden etter har det versert rykter og ville spekulasjoner om hva som skal være den egentlig grunnen for skilsmissen.

Nå melder kilder til People at de vet hva grunnen skal være - og den kommer kanskje noe overraskende på.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Utro med flere kvinner

Erika Jayne, eller Girardi, skal nemlig ha vært sikker på at ektemannen har hatt flere affærer gjennom deres 21 år lange ekteskap.

- Grunnen til at hun skilte seg fra Tom er fordi han har vært utro mot henne med flere kvinner, forteller en kilde nær paret til People, og legger til at Erika har «kjent til utroskapen i flere år», men at hun ønsket å redde ekteskapet.

- Da hun opptrådte sin siste uke på Broadway, forlot han henne der og dro ut på byen i stedet for å støtte henne og komme på showet, legger kilden til.

49-åringen spilte rollen som Roxie Hart i musikalen «Chicago» på Broadway.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Saksøkt

Videre forteller kilden, som skal være en nær venn av paret, at det var da Erika innså at hun aldri ville være en prioritet, noe som skal ha vært den siste dråpen.

- Bruddet var på overtid. Søksmålet gjorde det bare mer tydelig for henne at hun måtte forlate ham, forteller kilden, og refererer til at paret denne måneden ble saksøkt for å bruke skilsmissen som en måte å underslå penger.

Søksmålet ble sendt inn til en føderal domstol i Illinois tidligere denne uken, og er sendt inn av advokatfirmaet Edelson PC på vegne av en rekke familier til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

I dokumentene beskrives det hvordan eksparet angivelig har underslått midler som skulle hjelpe familiene til ofrene.

Pengene det er snakk om skulle gå til blant annet enker og foreldreløse barn, men eksparet blir beskyldt for å ha brukt pengene til å finansiere det som blir beskrevet som en «overdådig livsstil».

NY TILVÆRELSE: Synøve Rex, kjent fra «Ex on the Beach» og «Ex and the City» ble mamma for et halvt år siden. Nå forteller hun om hvordan det nye livet som mamma er. Video: Rød Løper Vis mer

Utradisjonelt ekteskap

Etter at bruddet mellom Jayne og Girardi ble kjent, har amerikanske medier skrevet flere saker om hvordan paret faktisk levde.

Nyheten om bruddet skal nemlig ikke ha kommet så sjokkerende på alle som først antatt. En kilde fortalte nemlig til Us Weekly at ekteskapet skal ha vært av det utradisjonelle slaget, og at de to skal ha levd svært forskjellige liv før de skilte lag.

- Erika og Tom hadde et ukonvensjonelt ekteskap, der de var mye borte fra hverandre, ofte i flere måneder. De reiste separat. Tom ga Erika en veldig overdådig livsstil, og hun likte det, fortalte kilden.

Etter at 49-åringen ble et fullverdig medlem av den populære realityserien i 2015, skal hun ifølge kilden ha blitt både mer selvsikker og uavhengig.

- Eksponeringen det har gitt sangkarrieren hennes har gitt Erika en langt større fanskare, legger kilden til.

Stjerneparet giftet seg i 1999 etter å ha møttes på Chasen's i West Hollywood. Den gang serverte 49-åringen drinker, mens Girardi ofte var gjest.

LES OGSÅ: - Slår hardt ned på affære-påstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer