UTRO?: En stripper hevder hun hadde sex med "Lost"-stjernen Matthew Fox. Foto: All Over Press
UTRO?: En stripper hevder hun hadde sex med "Lost"-stjernen Matthew Fox. Foto: All Over PressVis mer

- Han var utro med en stripper

Kvinnen skal stolt ha fortalt vennene om hva som skjedde...

SEHER.NO: Utro-skandalene i Hollywood ser ikke ut til å ta slutt. Den siste personen ut i rekken, er "Lost"-stjernen Matthew Fox (43). Han skal angivelig ha vært utro med en 26 år gammel stripper.

Fox har vært gift med kona, som han har to barn med, i 18 år. Men det skal ikke ha hindret ham i å kaste seg over en ung kvinne.

Nyheten kommer kun uker etter at Fox selv uttalte at han ville prioritere familien, og skulle derfor gi seg på TV.


Det er stripperen Stefani Talbott som hevder hun hadde sex med den velkjente skuespilleren. Og taxisjåføren Andi Watson ble et vitne, etter en kjøretur mellom Fox og Talbott.

- De kysset og tok på hverandre i bilen. På den neste turen gikk det enda verre for seg, de var veldig romantiske, kysset mer og klemte hverandre, sier Watson til National Enquirer.

Da Matthew var fremme der han skulle, overhørte sjåføren Talbott som skrøt til alle vennene sine om hvem hun hadde hatt sex med. Det skriver PerezHilton.com.

Selv nekter Fox for at det hele er sant, men ifølge Enquirer, motbeviser informasjonen de har Fox' påstander, og skriver at de to skal ha hatt sex opptil flere ganger.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lost-stjerne slutter på TV