- UTRO I JESSICAS HUS: Tony Romo beskyldes for å ha tatt med seg en brunett hjem til Jessicas hus, mens popartisten var på turné. Foto: All Over Press
- UTRO I JESSICAS HUS: Tony Romo beskyldes for å ha tatt med seg en brunett hjem til Jessicas hus, mens popartisten var på turné. Foto: All Over PressVis mer

- Han var utro i Jessicas seng

Men Jesscia Simpson støtter kjæresten.

SEHER.NO: Popstjernen Jessica Simpsons kjæreste Tony Romo (28) rammes ikke bare av utroskapsrykter - sidespranget skal til og med ha skjedd i Jessicas egen seng!

Romo- som er en stor stjerne i amerikansk fotball - skal ifølge Star magazine ha dratt på byen da Jessica (28) 16. januar la ut på turné.

Etter en fuktig bytur skal Romo ha dratt i gang et fuktig nachspiel - med kjendiser som "Laguna Beach"-stjernen Stephen Colletti og "Entourage"-skuespilleren Kevin Connolly blant gjestene - i Jessicas hus i Beverly Hills.

Men Romo skal ifølge bladets kilder ha arrangert en privat fest for seg selv og en vakker brunette i andre etasje...

- Alle i første etasje snakket om det. Jentene sa at det var så galt av ham å være utro mot Jessica, spesielt i hennes hus! Jeg kan ikke skjønne at han ville sjekke opp en dame i kjærestens bolig, sier kilden til Star magazine.

Romo selv har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Tidligere har imidlertid Romos eks-kjæreste - "American Idol"-vinneren Carrie Underwood (25) - hevdet at forholdet mellom dem tok slutt fordi han var utro.

Jessica så imidlertid ikke ut til å være bekymret over ryktene, da hun torsdag viste seg fram med sine nye, rundere former på en konsert.

I tillegg til å ha med seg Tonys genser på scenen, skal Jessica ha dedikert sangen "You're my Sunday" til "en spesiell mann i livet mitt, som har forandret meg."

Så spørs det om hun fortsatt er like blid når hun kommer hjem til huset sitt...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun ble feit av dårlig karma