- Han var som en far for meg

Skjønnheten snakker ut om forholdet til den 17 år eldre George Clooney.

FAR OG DATTER?: Ifølge Elisabetta Canalis skal det to år lange forholdet til George Clooney ha vært preget av at han var som en farsfigur for henne. Paret gikk hvert til sitt i sommer. Her er de avbildet på Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills i 20 Foto: All Over Press
FAR OG DATTER?: Ifølge Elisabetta Canalis skal det to år lange forholdet til George Clooney ha vært preget av at han var som en farsfigur for henne. Paret gikk hvert til sitt i sommer. Her er de avbildet på Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills i 20 Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Damemagneten George Clooney (50) er nok vant til å vekke varme følelser hos damene, men kanskje ikke den type varme som ekskjæresten Elisabetta Canalis (33) skal ha følt for ham?

I boken Questo Amore (This Love), skrevet av den italienske journalisten Bruno Vespa, snakker den italienske skuespilleren ut om forholdet til Hollywood-stjernen. Paret, som datet i omtrent to år, gjorde det slutt i sommer, og ifølge Canalis skal forholdet deres ikke bare ha vært romantisk.

- George har vært veldig spesiell for meg, og svært viktig, akkurat som en far ville vært. Mellom oss var det mest et slags far-datter-forhold. Jeg har ikke vært i stand til å forklare det slik før nå, sier hun i boken ifølge People.

- Han er den personen som har verdsatt min feminine side mest. Han er også en av de beste personene jeg har møtt når det gjelder velvillighet og vennlighet, forteller hun.

Skjønnheten understreker videre at Clooney var en ekte gentleman som respekterte henne både som kvinne og partner. Bruddet mellom dem skal kun ha vært forårsaket av personlige behov, ikke av det faktum at han nektet å gifte seg, påpeker hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nordmenn er ikke blitt høfligere etter 22. juli  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer