Jessica Simpson:

- Han var seksuelt og emosjonelt besatt av meg

Artisten snakket ut om forholdet til John Mayer i egen bok.

BOK: Jessica Simpson gir ut egen selvbiografi, hvor hun blant annet skriver om misbruk, overgrep og sine romantiske relasjoner med blant andre John Mayer. Foto: NTB scanpix
BOK: Jessica Simpson gir ut egen selvbiografi, hvor hun blant annet skriver om misbruk, overgrep og sine romantiske relasjoner med blant andre John Mayer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er over et tiår siden Jessica Simpson (39) var aktuell som artist. Siden hennes siste album «Do You Know» i 2008 har hun både rukket å gifte seg og fått tre barn, men hun har også kjempet sine indre kamper.

I selvbiografien «Open Book», er stjernen åpen om at hun har slitt med både rus- og alkoholmisbruk.

I boken åpner hun seg også opp om sin romantiske fortid, deriblant skilsmissen med skuespilleren Nick Lachey (46) - i tillegg til sin romanse med artisten John Mayer (42).

Deler av boken er gjengitt av magasinet People.

Var besatt

Simpson og Mayer skal ha møttes på en fest i anledning Grammy Awards i 2005, og han skal da ha fortalt henne at han likte låten «With You», og senere begynt å sende henne meldinger, ifølge People.

Simpson skilte seg fra Nick Lachey samme år, og skal deretter ha begynt å date andre menn. I boken hevder 39-åringen at Mayer «ønsket hele meg eller ingenting».

- Han kunne gå inn i et rom, plukke opp gitaren og du besvimte nesten. Jeg kjente egentlig ikke mannen bak gitaren, og det ble mitt oppdrag, skriver Simpson i selvbiografien sin.

Forholdet forble en hemmelighet i flere måneder, og hun skal ha forelsket seg i intensiviteten hans. Ifølge Simpson satt også Mayer selv dypt i det.

- Igjen og igjen fortalte han meg at han var seksuelt og emosjonelt besatt av meg.

Følte seg dum

Simpson fikk i løpet av årene et stempel som «dum blondine», noe som skal ha bidratt til å få henne til å føle seg svært usikker rundt stjernen. Sangfuglen skal ha følt at hun måtte vinne ham på nytt hver gang de gjorde det slutt.

- Jeg var konstant bekymret for at jeg ikke var smart nok for ham. Han var så klok og behandlet enhver samtale som en vennlig konkurranse han måtte vinne, skriver Simpson.

Vis mer

Det skal ha gått så langt at hun fikk venner til å dobbeltsjekke meldingene for skrivefeil før hun kunne sende dem til ham.

På grunn av påkjenningen av å ikke føle seg bra nok, søkte hun til alkoholen for å klare å roe seg ned, noe som ble starten på en avhengighet.

Advarsel fra legen

Rus- og alkoholmisbruken skal ikke bare ha bunnet i usikkerhet, men også i en tragisk hendelse tilbake i barndommen.

I boken kommer det fram at Simpson ble seksuelt misbrukt som barn, et misbruk som ifølge henne selv skal ha startet da hun var bare seks år gammel.

- Jeg delte seng med datteren til en familievenn. Det begynte med kiling på ryggen, så gikk det over til ting som var ekstremt ukomfortabelt, deler 39-åringen, ifølge en gjengivelse av People.

Hendelsen i barndommen fulgte henne også inn i rampelyset, og var delvis grunnen til at hun søkte alkohol og rus. Det hele endte i en slående beskjed fra legen om at livet hennes sto i fare, og i november 2017 skal hun ha blitt edru for godt.

- Jeg drepte meg selv med all alkoholen og pillene, skriver hun.

I dag er artisten gift med den amerikanske fotballspilleren Eric Johnson (40), og sammen har de barna Birdie (10 måneder), Ace (6) og Maxwell (7).

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med gravidutsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer