- Han var så irriterende

Rosamund Pike raser mot 42 år eldre Dustin Hoffman.

PEN OG PINLIG BERØRT: Skuespiller Rosamund Pike hadde trøbbel med Dustin Hoffmanns barnslige ablegøyer under innspillingen av «Barney's Version».   Foto: Stella Pictures
PEN OG PINLIG BERØRT: Skuespiller Rosamund Pike hadde trøbbel med Dustin Hoffmanns barnslige ablegøyer under innspillingen av «Barney's Version». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er visst ikke bare-bare å være Hollywood-skuespiller, har Rosamund Pike (31) fått erfare. «An Education»-stjernen måtte nemlig tåle litt av hvert på settet til sin nyeste film.

Under innspillingen av «Barney's Version» hadde skjønnheten store problemer med å konsentrere seg på filmsettet. Og syndebukken?

Jo - selveste Dustin Hoffman (73), en respektert skuespiller og en av Hollywoods gamle travere, var så barnslig at den 42 år yngre Pike ble mektig irritert.

- Vi hadde bare én viktig scene sammen, men han var så irriterende! sier hun ifølge Contactmusic.com.

Hoffman skal ha vært fullstendig blottet for sjenanse og gikk heller ikke av veien for å sette ut sin unge motspiller rett for hun skulle spille inn en scene. Men til tross for at Hoffman irriterte henne noe voldsomt hadde Pike for stor respekt for Hollywood-legenden til å skjelle ham ut.

Ikke engang på bryllupsdagen lot han Pike få være i fred, forteller hun.

- Paul Giamatti og jeg hadde bryllupsdag, så vi stod og gav hverandre et stort kyss. Da kom Dustin og var helt sånn «kom igjen, det er ikke noe kyss. Oooh, ja Paul, det er bedre! Ah-ha, nå kysser hun deg skikkelig tilbake! Hun gir deg en stiv en nå, eller hva?

Det spørs kanskje hvor mange flere Hoffman/Pike-filmer vi får se i fremtiden...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg skvetter når jeg ser bilder av meg selv