- Han var så hjertevarm

Artistnorge sitter igjen i sjokk og vantro etter Jan Werner Danielsens dødsbudskap på fredag. Kåre Conradi har misten en venn av de sjeldne.

EN SJELDEN VENN: - Jan Werner etterlater seg et tomrom som blir vanskelig om ikke umulig å fylle, sier Kåre Conradi. Foto: Se og Hør
EN SJELDEN VENN: - Jan Werner etterlater seg et tomrom som blir vanskelig om ikke umulig å fylle, sier Kåre Conradi. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Dette kom som et sjokk på meg og det er så forferdelig trist. Jan Werner var så talentfull. Jeg har selv hatt gleden av å stå på scenen med ham, og jeg tror vi bare fikk oppleve begynnelsen av hva han kunne blitt. Han var en venn av de sjeldne. Han var så hjertevarm. Som artist og medmenneske etterlater han seg et tomrom som blir vanskelig, om ikke umulig å fylle, sier artisten Kåre Conradi (34).

Usedvanlig snill
- Hans bortgang er veldig trist. Han hadde en fantastisk stemme, han var en stor kunstnersjel og han var en usedvanlig snill kar. Han var nok veldig bevisst på hva han holdt på med i arbeidet sitt, og jeg håper at hans siste album blir et flott minne for oss om hvem han var, sier skuespiller og komiker Øivind Blunck (55).

VIDEO: TOMMY STEINE MÅTTE TA TIL TÅRENE


Sjokkert og lei meg
- Jeg møtte Jan Werner første gang da han var 12 år og jeg ledet "Midt i Smørøyet" på NRK. Han hadde en stemme i verdensklasse, og på et tidspunkt i karrieren hans ba jeg ham faktisk flytte ut fra Norge for å få den anerkjennelsen han fortjente som artist. Jeg var i København da jeg fikk dødsbudskapet, og er i likhet med de fleste både sjokkert og lei meg, sier Jahn Teigen (57).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer