«Farmen»-paret:

- Han var nok litt nervøs

Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen letter på sløret om den første tiden som offisielle kjærester.

BLE KJÆRESTER: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad ble for en drøy uke siden kjærester offisielt sett. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BLE KJÆRESTER: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad ble for en drøy uke siden kjærester offisielt sett. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Hele Norge så Tonje Frigstad (21) og Simon Tronstad Jacobsen (23) finne tonen da de møttes som deltakere i «Farmen», som gikk på TV i fjor høst. Duoen lurte seg også til et lite kyss foran TV-kameraene.

I ettertid har det blitt spekulert om det er noe mer enn vennskap, og i slutten av desember kunne førstnevnte bekrefte at de omsider hadde tatt forholdet et steg videre og at de nå definerer seg som kjærester.

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Deilig

En drøy uke senere legger ikke 21-åringen skjul på at det føles godt å nå kunne omtale Jacobsen som sin kjæreste.

- Bare det å kunne si det høyt har vært deilig. Før har man liksom måtte forklare når folk har spurt, sier Frigstad til Se og Hør.

Som tidligere omtalt var det Jacobsen som tok det store steget og spurte mens «Farmen»-flørten hans var på besøk i Tromsø og besøkte familien hans.

- Og jeg sa selvsagt ja. Vi er jo der at vi like godt kan kalle oss for kjærester.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Litt nervøs

- Var han nervøs?

- Ja, litt. Han så meg dypt inn i øynene, men så var han litt usikker - og sa at han hadde hatt lyst til å spørre lenge, men at han ikke helt visste om dette var noe jeg ville eller ikke. Han var nok litt nervøs, uten at jeg helt skjønner hvorfor han skulle være det, sier sørlandsjenta med et smil.

Hun understreker at hun koste seg veldig sammen med kjærestens familie under besøket i nord, og at hun ble tatt veldig, veldig godt imot. Nå flytter paret straks til hovedstaden - men i hvert sitt kollektiv.

- Vurdert du på noe tidspunkt å spørre ham selv om han ville være kjæresten din?

DROPPET FRIERIET: Derfor droppet kjæresten til «Farmen-Heidi» å fri etter finalen. Video: Celina Morken. Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

- Nei, jeg tenkte at det var noe han kunne ta seg av, ha ha. Men jeg synes i hvert fall at det er veldig koselig sånn det er nå, og jeg hadde aldri sett dette for meg. For et halvt år siden hadde nok dette vært «neppe» for meg.

Første «skikkelige» kjæreste

Tonje er dermed Simons aller første ordentlige kjæreste. Og den «nye» hverdagen har virkelig falt i smak for tromsøværingen.

- Jeg tenkte at hun måtte få møte familien først, altså før vi tok noen seriøse steg. Vi har hatt et genuint og helt rått halvår sammen, så dette ble egentlig prikken over i-en for oss. Jeg tenkte det bare var å gunne på. Vi er jo glade i hverandre. Det å ha min første kjæreste føles genuint og bra, forteller han til Se og Hør.

FINALETAP: Daniel Godø vant høstens «Farmen», etter å ha slått Tonje Frigstad i finalen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FINALETAP: Daniel Godø vant høstens «Farmen», etter å ha slått Tonje Frigstad i finalen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Er det noe som har forandret seg etter at dere definerte dere selv som kjærester?

- Nei, det er egentlig ganske likt vil jeg si. Forskjellen er vel at folk ikke spør så mye lenger, for nå vet jo alle det. Vi er like glad i hverandre som før, sier 23-åringen, som ikke legger skjul på at han var litt spent før han tok det store steget.

SEIRET: Vinneren av «Farmen» 2021 er kåret etter en uhyre jevn finale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Var du nervøs da du skulle spørre om hun ville være kjæresten din?

- Det var jo en ny situasjon for meg. Det var spesielt, men veldig fint, medgir han overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Farmen-Rob: - Gråt da jeg så meg i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer