FAMILIEIDYLL: Frank Lampard og eks-forloveden Elen Rives og barna på tur til Ibiza i fjor sommer. Nå er idyllen brutt, og Lampard dater Christine Bleakley. Foto: Stella Pictures
FAMILIEIDYLL: Frank Lampard og eks-forloveden Elen Rives og barna på tur til Ibiza i fjor sommer. Nå er idyllen brutt, og Lampard dater Christine Bleakley. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han var nærmest hypnotisert

Frank Lampard har funnet seg ny kjæreste - ett år etter at han brøt med forloveden.

SEHER.NO: Chelsea-spilleren Frank Lampard (31) har ikke hatt problemer med å finne seg kjærester etter at han gjorde det slutt med forloveden i november i fjor.

I april dumpet han også sin unge kjæreste Saskia Boxford (23), og ifølge News of the World skal landslagsspilleren nå ha begynt å date TV-personligeten Christine Bleakley (29).

Ifølge en kilde skal paret skal ha møttes i hemmelighet flere ganger den siste måneden.

- Frank er helt betatt og Christine synes han er det hotteste som finnes på to bein, forteller kilden
.

Forholdet ble avslørt forrige helg, da paret ble fotografert i det de forlot en nattklubb i London sammen.

- De lo bare av det etterpå. De vet begge at de ikke kan skjule dette for alltid.

Fotballproffen skal ha hatt et godt øye til skjønnheten lenge, og paret skal ha gått ut mye på byen sammen i det siste. Ifølge et øyenvitne som møtte de på en nattklubb nylig, var det ikke vanskelig å se at det var noe på gang mellom de to.

- Frank var nærmest hypnotisert. Det var umulig å ikke merke det, sier en kilde til News of the World.

Ifølge avisen, skal Lampard ha skjult forholdet med Bleakley for å beskytte døtrene Luna (4) og Isla (2), som han har med eks-forloveden Elen Rives.

Rives har aldri lagt skjul på at hun misliker at eksen dater nye damer, og hun skal ha tatt nyheten om Lampards nye romanse svært tungt.

- Jeg er ikke over Frank. Vi var sammen i syv år og barna ligner på ham, så jeg blir minnet på det hver dag. Det er umulig, forteller Rives til Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901(kr 1)!

LES OGSÅ: - De hadde et hemmelig forhold