Gunhild Stordalen:

- Han var mitt livs store kjærlighet

Gunhild Stordalen takker eksmannen for «alt».

TAKKNEMLIG: Gunhild Stordalen og eksmannen Petter Stordalen har bevart det gode forholdet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TAKKNEMLIG: Gunhild Stordalen og eksmannen Petter Stordalen har bevart det gode forholdet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2019 sjokkerte Gunhild (43) og Petter Stordalen (59) «alle» da de annonserte at de hadde gått hver til sitt og skulle flytte fra hverandre.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, uttalte både Gunhild og Petter i en felles pressemelding.

I et ferskt intervju med A-magasinet åpner hun seg ytterligere opp om forholdet til eksmannen i dag, hva han har betydd for henne og ikke minst gir hun en statusoppdatering på helsen.

- Skylder ham alt

Begge har flere ganger, i etterkant av bruddet, presisert at de har beholdt det gode vennskapet og alltid vil støtte hverandre.

Gunhild har tidligere vært ærlig om at hun kommer til å beholde hotellkongens etternavn, og at for hennes del så er det Petter eller ingen.

- Alle kjenner meg som en Stordalen. Jeg føler meg som en Stordalen. Og Petter behandler meg som en Stordalen og sier at jeg også får oppføre meg som en. Han var mitt livs store kjærlighet. Jeg skylder ham alt. Uten ham hadde det ikke vært noe Eat. Og heller ikke noe Gunhild. Jeg hadde «dauet», forteller 43-åringen til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer