- Han var mitt livs kjærlighet

Skandaleforfulgte Lindsay Lohan avslører dyp kjærlighetssorg i personlig dagbok.

<strong>MISTET KJÆRESTEN:</strong> Skandaleforfulgte Lindsay Lohan letter på hjertet i en ny dagbok avsløret av magasinet Star. Foto: All Over Press
MISTET KJÆRESTEN: Skandaleforfulgte Lindsay Lohan letter på hjertet i en ny dagbok avsløret av magasinet Star. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En personlig dagbok, angivelig skrevet av ”Mean Girls”-stjernen Lindsay Lohan (25) avslører at hun var forelsket i ” Brokeback Mountain”-stjernen Heath Ledger da han brått døde i 2008.

- I dag døde Heath. Jeg elsker ham. Han var mitt livs kjærlighet. Han var alt jeg kunne ønsket meg. Jeg drømmer om å høre latteren hans og kjenne armene hans rundt meg, skriver Lindsay i dagboken.

I følge magasinet Star hadde blondinen planer om å introdusere Heath for sin mor, Dina (49). Men tre dager før det planlagte møtet kom sjokkmeldingen.

Lindsay skal ha oppholdt seg på en restaurant i Los Angeles og reagerte med skrekk og vanntro da hun først fikk vite om Ledgers død.

- Hun brøt sammen i gråt da hun fikk beskjeden, rapporterer Daily Mail.

Mye tyder på at Lohan, som selv har slitt i årevis med alvorlig rusavhengighet, fikk en oppvekker etter Ledgers død.

- Heath er det perfekte eksempel på hva denne industrien kan gjøre med mennesker. Den ønsker å dra folk ned i søla, og det lykkes, skriver hun.

Heath Ledger etterlot seg ekskjæresten Michelle Williams (31) og datteren Matilda (6).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Heath Ledger er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer