BRUNERE: Johnny Depp har de siste årene blitt en trofast fan av spraytan, ettersom han var lei av å se blek og syk ut - som han ifølge en kilde av The Sun påsto at han så ut som. Foto: Stella Pictures / All Over Press
BRUNERE: Johnny Depp har de siste årene blitt en trofast fan av spraytan, ettersom han var lei av å se blek og syk ut - som han ifølge en kilde av The Sun påsto at han så ut som. Foto: Stella Pictures / All Over PressVis mer

- Han var lei av å se syk og blek ut

Filmtøffas Johnny Depp holder seg fresh med spraytan.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Johnny Depp (49) er en kvinnebedårer uten like - og er kjent for sin nonchalante væremåte og beintøffe macho-holdning.

Men det betyr ikke at «Pirates of the Caribbean»-stjernen ikke bryr seg om å vedlikeholde utseende sitt.

Ifølge den engelske avisen The Sun gikk han nylig til anskaffelse av et spraytan-skap, som han punget ut hele 17 000 kroner for.

- Han var lei av å se syk og blek ut, og i stedet for å bruke tid på å sole seg i hagen eller ta solarium, noe som jo kan være veldig aldrende for huden, bestemte han seg for å fake det med et eget spraytan-skap hjemme hos seg selv, forteller en kilde nær superstjernen til avisen.

I fjor sommer ble det etter 14 års ekteskap slutt mellom kjekkasen og hans franske artistkone Vanessa Paradis (39).

På settet til filmen «The Rum Diary» (2012) falt han nemlig for den smellvakre bifile skuespillerkollegaen Amber Heard (26).

Men lykken skulle bli kortvarig, og allerede nå har hun blitt kjæreste med den franske modellen Marie de Villepin (26), som er datteren til Frankrikes tidligere statsminister Dominique de Villepin (59).

LES OGSÅ: «Johnny Depp døde i bilulykke»