- Han var klar for en natt med meg

Jolie-Pitt-familiens bulldog kastet seg over Johnny Depp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (36) og Brad Pitt (48) er foreldre til en søt ungeflokk på seks, men nå har stjernefamilien fått et nytt, bedårende medlem. Onsdag gikk Maddox (10), Zahara (7) og Shiloh (5) tur med familiens kjæledegge – bulldogen Jacques.

Barna så ut til å storkose seg der de gikk gatelangs i New Orleans med en barnepike og en sikkerhetsvakt.

Jacques har ikke bare en berømt familie, han har også flere kjendisvenner. Superstjernen Johnny Depp passet hunden i 2009 da han spilte med Angelina i filmen «The Tourist».

- Jeg sa jeg kunne passe på hunden. Det eneste problemet var at han stinket. Jacques var på sengen min da han kastet seg over meg. Jeg startet ingenting, men han var klar for en kveld med meg, fortalte en lattermild Depp under et intervju med David Letterman.


Den firbente er i likhet med resten av familien vant til å reise og har fulgt matmor Angelina til hennes slott i Frankrike og under filminnspilling i Budapest. Jolie-Pitt-familien reiser stadig rundt i verden, men er for tiden i sitt hus i New Orleans for å planlegge en veldedighetsgalla.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ser underernært ut  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer