- Han var Jennifers store kjærlighet

Du gjetter nok ikke hvem det var.

HÅPEFULL: Det hevdes at Jennifer er desperat etter å bli sammen med John Mayer igjen. Foto: All Over Press
HÅPEFULL: Det hevdes at Jennifer er desperat etter å bli sammen med John Mayer igjen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kilder hevder at Jennifer Anistons (41) store kjærlighet i livet var John Mayer, og ikke Brad Pitt, som de fleste kanskje skulle tro.

Det er nettstedet Showbizspy.com som skriver at Aniston ikke dveler ved fortiden når det kommer til eksmannen Brad Pitt, som hun skilte seg fra i 2005.

Skuespillerstjernen er tvert imot desperat etter å begynne på nytt med ekskjæresten, sangstjernen John Mayer.

- Det er litt ironisk, fordi ryktene om hennes fortid kommer alltid tilbake til henne og Brad. Men Jennifer føler faktisk at det er John som var hennes livs store kjærlighet. Han var den som slapp unna, sier en kilde til OK! Magazine.

Det er nylig blitt hevdet at Aniston fikk Mayer til å slette sin side på nettsamfunnet Twitter.

- John og Jennifer har kontakt og er venner igjen. Det er ikke noe mer enn det som foregår akkurat nå, men Jennifer gjorde et poeng ut av at hun er ukomfortabel med hele denne Twitter-greia, sier en venn av Mayer til magasinet.

Han utelukker ikke at det tidligere paret kan finne veien tilbake til hverandre.

- John slettet siden sin for hennes del. Han ønsker ikke å gjøre henne lei seg igjen. Hvem vet, det kan hende at de faktisk blir sammen igjen.

Aniston holder for tiden på med å spille inn filmen «Wanderlust», som vil være skuespillerens desidert dristigste film hittil. Det har fått venner av stjernen til å uttrykke sin bekymring, og mener at de heftigste scenene i filmen kan bidra til å ødelegge stjernens karriere.

- Hennes karakter river av seg toppen for å protestere mot en butikk, hopper til køys med flere forskjellige menn, røyker hasj, og i den drøyeste scenen har hun en trekant med to andre kvinner, og en av dem er gravid, sa en kilde til National Enquirer.

- Hun tar en stor risk. Jen har tenkt lenge gjennom å gjøre dette, men etter at hennes siste film floppet, følte hun for å gamble med dette.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: