Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Han var ikke klar for Khloés planer

Det skal være over og ut mellom Khloé Kardashian og kjæresten.

UTROSKAPSSKANDALE: Ifølge kilder skal ikke Tristan Thompson ha vært klar for Khloé Kardashians ønske om å slå seg til ro. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSSKANDALE: Ifølge kilder skal ikke Tristan Thompson ha vært klar for Khloé Kardashians ønske om å slå seg til ro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Man skulle kanskje tro at Tristan Thompson (28) hadde lært etter han var utro mot Khloé Kardashian (34) i fjor, men den gang ei. I februar ble det nemlig kjent at han skal ha hatt nok et sidesprang, denne gangen med ingen ringere enn Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21).

Mens sistnevnte nylig uttalte seg om hendelsen, har Tristan selv foreløpig vært taus om skandalen.

- Ville ikke gifte seg

I motsetning til tidligere har også Kardashian-familien gått forholdsvis stille i gangene de siste ukene, men Khloé har flere ganger lagt ut sitater på Instagram, som flere tolker som direkte stikk mot Tristan.

Ifølge flere kilder skal det nå være over og ut mellom paret, og ifølge flere kilder nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen, skal Tristan angivelig ikke ha vært klar for 34-åringens fremtidsplaner.

Selv om det ikke er en god nok unnskyldning for utroskap, skal han ha blitt stresset av at Khloé ønsket å gå videre og gifte seg.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Tristan hadde ikke lyst til å bli en ektemann, han var rett og slett ikke klar, sier en kilde ifølge Mirror.

Etter dette skal Khloé ha blitt usikker på om forholdet var verdt å satse på, selv om hun ønsker å gi datteren True (11 md.) den typiske kjernefamilien.

Kilden nær stjernene skal ha uttalt at Khloé hadde tilgitt kjæresten etter hans sidesprang før datteren kom til verden i fjor, men nå er det ingen kjære mor for 28-åringen.

Det angivelige bruddet mellom Khloé og Tristan ser imidlertid ikke ut til å ha gått særlig hardt inn på sistnevnte. Tidligere denne måneden begynte nemlig flere spekulasjoner om at han allerede skal ha gått videre å svirre.

Kort tid etter at Khloé dumpet Tristan, ble han nemlig observert med det som ble omtalt som en «mystisk kvinne» av flere amerikanske medier.

LYKKELIGERE TIDER: Det skal være slutt mellom Khloé og Tristan etter utroskapsskandalen. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGERE TIDER: Det skal være slutt mellom Khloé og Tristan etter utroskapsskandalen. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Koblet til modell

Duoen ble for første gang sett sammen på det Mirror beskriver som en dobbel-date med Tristans Cavaliers-lagkamerat, Jordan Clarkson (26), på den italienske restauranten Carbone i New York.

Deretter ble basketball-proffen fotografert da han brakte to kopper kaffe tilbake til hotellrommet sitt, ifølge TMZ, og senere samme dag publiserte nettstedet bilder av Thompson og den da ukjente kvinnen etter at de hadde spist middag sammen på Nobu i storbyen.

- Det virker som om Tristan har gått videre fra Khloé Kardashian og Jordyn Woods, skrev nettstedet blant annet.

Bare et par dager senere ble den mørke skjønnheten identifisert som modellen Karizma Ramirez (28), skrev People.

NY FLØRT?: Karizma Ramirez har blitt koblet til Tristan Thompson den siste tiden. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT?: Karizma Ramirez har blitt koblet til Tristan Thompson den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Snakket ut

Tidligere denne måneden la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og det var altså i slutten av februar at Jordyn endelig åpnet seg om hva som angivelig skal ha skjedd mellom henne og Tristan.

I «Red Table Talk»-intervjuet med Jada Pinkett Smiths (47) delte 21-åringen sin side av saken.

Woods innrømmet at hun og Tristan kysset, men nektet for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Den stakkars jenta har ingen anelse