Carmen Electra:

- Han var helt vill

Etter heftig festhelg med ektemannen måtte skuespilleren gjemme seg for basketlegenden Michael Jordan.

GIFT: Carmen Electra og basketstjernen Dennis Rodman var gift fra 1998 til 1999. På den korte tiden rakk de imidlertid å skape store overskrifter, og Electra har minner fra ekteskapet som har brent seg fast i minnet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Carmen Electra og basketstjernen Dennis Rodman var gift fra 1998 til 1999. På den korte tiden rakk de imidlertid å skape store overskrifter, og Electra har minner fra ekteskapet som har brent seg fast i minnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med flere store stjerner fikk Carmen Electra (48) sitt store gjennombrudd i den svært populære serien «Baywatch», som rullet over skjermer verden over fra 1989 til 2001. Før den tid hadde 48-åringen lenge satset på en karriere som artist og modell, og etter at hun poserte for Playboy i 1995 var rollen som Lani McKenzie hennes.

Da var Electra på høyden av sin tv-karriere, noe som også medførte at kjærligheten blomstret. I 1998 giftet hun seg i Las Vegas med NBA-stjernen Dennis Rodman (58), før lykken brast allerede året etter.

MINNEVERDIG: Carmen Electra omtaler ekteskapet med Rodman som minneverdig. Her er paret avbildet under en restaurantåpning i 1998. Foto: NTB Scanpix
MINNEVERDIG: Carmen Electra omtaler ekteskapet med Rodman som minneverdig. Her er paret avbildet under en restaurantåpning i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rodman er for tiden aktuell i den nye dokumentarserien «The Last Dance» på Netflix, som følger NBA-laget Chicago Bulls sent på 90-tallet, der 58-åringen spilte side om side med blant andre Michael Jordan (57) og Scottie Pippen (54). Trioen blir fremdeles sett på som en av tidenes beste innen basketball.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av DENNIS RODMAN (@dennisrodman)

Forrige helg tok serien for seg blant annet Rodmans beryktede personlighet og eksentriske livsstil, der seerne får et innblikk i det mye omtalte ekteskapet med Electra. Sistnevnte dukker nemlig opp i serien for å snakke om forholdet, samt noen av hendelsene som har brent seg fast i minnet, ifølge Entertainment Tonight.

Vill festing i Vegas

Blant hendelsene skuespilleren trekker frem finner vi nemlig en helgetur til Las Vegas, som ikke akkurat skal ha gått rolig for seg. På den tiden slet 58-åringen med alkoholproblemer, samt presset om å prestere fra ledelsen i Chicago Bulls.

Se dette innlegget på Instagram

Storming. Area. 51.

Et innlegg delt av DENNIS RODMAN (@dennisrodman)

Dermed krevde basketstjernen at ledelsen skulle gi ham fri, slik at han kunne dra til festbyen for å få en pause.

- Han forlater rommet, og drar rett til flyplassen. Boom, så verken ser eller hører vi fra Dennis på 48 timer, sier Michael Jordan i episoden.

Vis mer

Ifølge Electra, var turen til Vegas av det ville slaget.

- Jeg husker at jeg var i Vegas med ham. Festen startet med én gang. En ting om Dennis - han måtte rømme. Han likte å gå ut (på nattklubber journ.anm.). Vi pleide å gå til favorittrestauranten hans, så gikk vi til en nattklubb. Deretter gikk vi på etterfester og nachspiel. Det stoppet aldri, forteller hun, og legger til lattermildt:

- Det var en helsefare å være Dennis' kjæreste. Han var helt vill.

Det hun imidlertid visste lite om, var at 58-åringen egentlig skulle være i Chicago for å trene med laget sitt på det tidspunktet. Det fant hun ut ved at Jordan kom og banket på døra til hotellrommet deres for å hente hjem lagkameraten.

- Det banker på døra, og det er Michael Jordan. Og da gjemte jeg meg. Jeg ville ikke at han skulle se meg slik. Så jeg bare gjemte meg bak sofaen med laken over meg, mens Jordan roper «kom igjen! Vi må komme oss på trening».

Ferien, som varte lenger enn forventet, og turen gikk dermed tilbake til Chicago. Det skal ifølge Rodman selv ha foregått nokså knirkefritt.

- Michael og Scottie (Jordan og Pippen journ.anm.) aksepterte meg for den jeg var og sa «vet du hva? Han gjør som han gjør, men han bryr seg masse». Jeg fester hardt, men jeg jobber hardt. Jeg tror vi kom så godt overens fordi vi ville vinne.

SMELL: Det kan være risikabelt å sitte på første rad under basketballkamper. Det fikk Chrissy Teigen og John Legend kjenne på da de møtte opp for å se kompisen Dwayne Wade spille. Vis mer

Ville gifte seg med seg selv

Rodman har gjennom karrieren bidratt til en rekke skandaløse overskrifter, etter å ha levd et liv som heftig festløve ved siden av basketbanen.

Før basketball-legenden ga sitt ja til Electra, hadde 58-åringen blant annet en kortvarig affære med Madonna. I tiden etter forholdet har han selv hevdet at hun ønsket seg barn sammen med ham - rykter sangeren selv ikke har kommentert.

Kort tid etter vekket han stor oppmerksomhet da han møtte opp i New York i brudekjole for å promotere selvbiografien «Bad As I Wanna Be», mens han hevdet at han var biseksuell og at han skulle gifte seg med seg selv.

BRUDEKJOLE: Under promoteringen av selvbiografien sin, hevdet Rodman at han skulle gifte seg med seg selv, og at han var biseksuell. Foto: NTB Scanpix
BRUDEKJOLE: Under promoteringen av selvbiografien sin, hevdet Rodman at han skulle gifte seg med seg selv, og at han var biseksuell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Venn med Kim Jong-un

I 1999 ble 58-åringen og Electra siktet for forseelse etter at politiet ble tilkalt etter en mindre voldshendelse mellom paret, ifølge blant andre Independent.

De betalte begge en kausjon på 2500 dollar, noe som tilsvarer 26 600 norske kroner i dagens valutakurs, og ble sluppet ut med et midlertidig besøksforbud.

- Det skjedde så fort. Det var så spontant, og jeg husker at jeg rett etterpå tenkte: «Hva har vi gjort?». Forholdet vårt var veldig lidenskapelig. Så da det var bra, var det veldig bra. Da det var dårlig, var det verste, sa 48-åringen om forholdet i et intervju med Oprah Winfrey i 2014.

Også i 2013 vekket Rodman igjen stor oppsikt, da han reiste til Nord-Korea for å besøke den kontroversielle lederen Kim Jong-un. 58-åringen og hans reisefølge ble de første amerikanerne som noensinne møtte lederen. Kort tid senere kalte basketspilleren lederen for «en venn for livet».

VENNER: Dennis Rodman og Kim Jong-un er ifølge Rodman selv venner for livet. Her er de avbildet under basketstjernens første besøk til Nord-Korea. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Dennis Rodman og Kim Jong-un er ifølge Rodman selv venner for livet. Her er de avbildet under basketstjernens første besøk til Nord-Korea. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Uttalelsen vekket naturligvis stor oppsikt, og senere samme år var det enda flere som sperret opp øynene.

Etter at 58-åringen leste en artikkel i Seattle Times sendte han nemlig ut en Twitter-melding der han spurte Kim Jong-un om å slippe fri Kenneth Bae, en 51 år gammel fange som hadde blitt dømt til 15 års straffarbeid i Nord-Korea for å ha styrtet den nordkoreanske regjeringen. Bae ble løslatt året etter.

LES OGSÅ: «Baywatch»-stjernen (51) sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer