SAMMEN IGJEN? Nå frykter mange at romansen mellom Amy og Blake vil få artisten på ruskjøret igjen. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN? Nå frykter mange at romansen mellom Amy og Blake vil få artisten på ruskjøret igjen. Foto: All Over PressVis mer

- Han var helt rasende

Pappa Winehouse ser rødt etter at han fant datteren i seng med eksen...

SEHER.NO: Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun skal Amy Winehouse (25) sin far, Mitch Winehouse (58), være rasende etter at han fant datteren i seng med ekskjæresten Blake Fielder-Civil (27) i helgen.

Mitch - som sliter med både hjerteproblemer og høyt blodtrykk - skal tidligere ha bedt datterens sikkerhetsvakter om å ikke slippe inn fengselsfuglen og narkomanen dersom han skulle dukke opp.

- Mitch hater at han har dukket opp igjen, det gjør ham dårlig. Det kommer til å tvinge ham til en tidlig død, forteller en kilde til avisen.

58-åringen skal ha kastet ut Blake fra datterens hus i London, og skal ifølge avisen ha truet han med bank.

- Blake ba til Mitch om at han ikke skulle slå ham når han kastet han ut. Mitch var helt rasende, og det er han fremdeles, sier kilden.

Amy og Blake - som er mest kjent for sine russkandaler - giftet seg i Miami i mai 2007, men i januar i år tok Blake - fra sin fengselscelle - initiativet til å gjennomføre en skilsmisse, og i forrige måned ble de skilt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg trodde hun skulle dø i armene mine