ÅPNER OPP: For første gang deler Khloé Kardashian detaljer rundt utroskapsskandalen som fant sted i april. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: For første gang deler Khloé Kardashian detaljer rundt utroskapsskandalen som fant sted i april. Foto: NTB ScanpixVis mer

Khloé Kardashian:

- Han var heldig at jeg var ni måneder på vei

Natt til mandag delte Khloé Kardashian flere tanker rundt den sjokkerende skandalen.

I april ble spekulasjoner og påstander om at Khloé Kardashians (34) kjæreste, basketballspilleren Tristan Thompson, skulle ha vært utro spredd som ild i tørt gress.

Siden den gang har både Kardashian og resten av hennes berømte familie vært svært tause om skandalen, men natt til mandag norsk tid, fortalte realitystjernen åpenhjertig om den sjokkerende nyheten som ramlet i fanget hennes.

I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» letter 34-åringen på sløret om både hvordan hun fikk vite om skandalen, hvordan hun reagerte og ikke minst hvorfor hun valgte å ha med Thompson på fødestua, bare dager seinere.

Delte utroskapsnyheten

I lys av utroskapsskandalen ble Kardashian innlagt på fødeavdelingen bare to dager senere, hvor hun fødte datteren True.

I episoden kommer det fram at det var 34-åringens yngste søster, Kylie Jenner (21) som fortalte de sjokkerende nyhetene.

Ifølge E! News videresendte Jenner en artikkel som omhandlet skandalen.

- Ingen hadde motet til å fortelle det til Khloé for hun var bare dager unna fødselen. Vi ville ikke stresse henne, men vi visste at det var det riktige å gjøre, så det var jeg som fortalte det til Khloé, innrømmer 21-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Underveis i den nye episoden, svarte Khloé Kardashian på en rekke spørsmål fra fans, og mens en skriver at hun er imponert over hvordan Kardashian håndterte situasjonen, kan 34-åringen avsløre at hun var rasende da hun fikk nyheten.

- Takk gud for at det ikke var et kamera rundt meg i Cleveland. Jeg kommer ikke til å skrive hva jeg gjorde, men la oss bare si at han var heldig at jeg var ni måneder på vei, skriver hun.

- Herlighet, hjertet mitt banker. Det er sykt hvordan følelser aldri blir borte. Man kan tilgi, men å glemme er aldri mulig, fortsetter hun.

Realitystjernen skriver også at hun reagerer kraftig på å se igjen den sjokkerende hendelsen og at hun nesten blir rasende av å «gjenoppleve» det. Mange har stilt seg spørsmål ved hvorfor Khloé Kardashian bare dager etter utroskapsskandalen ble kjent valgte å la Thompson ta del under fødselen til True.

Saken fortsetter nedenfor.

Fokuserte på True

I en lengre melding på Twitter skriver hun blant annet at hun ønsket seg en god fødselsopplevelse.

- Jeg ønsket å få en god fødselsopplevelse for meg selv og for minnene jeg senere skal dele med True når hun blir eldre. Jeg ønsker å ha videoer og bilder av faren hennes der mens han holder henne og så videre. Jeg vil at hun skal vite at hun er elsket og min lykke. Babyer føler energi, skriver hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg valgte å sette følelsene mine til side for fødselen og prøve å ha så mye energi som mulig. Det var den eneste tanken under fødselen av datteren min. Jeg skulle ikke la NOEN endre på det, skriver hun videre.

Videre skriver 34-åringen, som flere ganger har vært åpen om at hun lenge har ønsket seg barn, at hun ventet på å bli mor i mange år. Når hun nå ser tilbake på skandalen, er hun fremdeles i sjokk over at det kunne skje henne. Samtidig er hun svært stolt over hvordan hun håndterte situasjonen.

- True ga meg den ro og styrke som jeg trengte, fortsetter hun.

I forkant av den nye episoden, skrev Kardashian i et lengre innlegg på Instagram at det ville bli både ukomfortabelt og følelsesladd å se den.

- Da vi ble med på dette programmet for et tiår siden, ble vi med på et realityprogram, noe som betyr å vise dere innsida av livene våre, det gode, det vonde, det stygge. Å gjenoppleve disse øyeblikkene om igjen er utrolig vanskelig følelsesmessig, men jeg håper at med hvert spor og hver utfordring livet gir oss, så lærer vi alle av våre reiser, skriver hun blant annet.

- Midt i den tøffe tiden ble jeg velsignet med den ultimate gaven, min engel som har forandre livet mitt på måter jeg aldri kunne ha forestilt meg. Husk at du aldri er alene med smerten, fortsetter hun.

I kommentarfeltet renner det inn med lovord til 34-åringen. Med over 81,7 millioner følgere på Instagram, er mange imponert over hvordan hun har taklet skandalen.

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak utroskapsbeskjeden

Ble foreldre for første gang

Ble foreldre for første gang

- Det er bare ikke passende

- Det er bare ikke passende

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Ga fra seg førerkortet. Nå er prinsen tilbake bak rattet

Ga fra seg førerkortet. Nå er prinsen tilbake bak rattet

Nå er de gift!

Nå er de gift!

- Det var ingenting igjen av forholdet

- Det var ingenting igjen av forholdet

På innsiden av sex-kulten

På innsiden av sex-kulten

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Vil amme datteren på ubestemt tid

Vil amme datteren på ubestemt tid

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255