BRØT FORLOVELSEN: Kylie Minogue og skuespiller Joshua Sasse møttes under TV-innspilling i 2015, men nå er forholdet historie. Foto: NTB scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Kylie Minogue og skuespiller Joshua Sasse møttes under TV-innspilling i 2015, men nå er forholdet historie. Foto: NTB scanpixVis mer

Kylie Minogue:

- Han var gift med en annen kvinne da de møttes

Joshua Sasse skal ha fjernet gifteringen først da forholdet med Kylie ble seriøst. 

(Seoghør.no): Tidligere denne uken ble det kjent at artist Kylie Minogue (48) har brutt forlovelsen med skuespiller Joshua Sasse (29).

Duoen ble et par i 2015, og forlovet seg i februar året etter.

Kylie og 20 år yngre Joshua møtte hverandre under innspillingen av TV-serien «Galavant», og varme følelser skal raskt ha oppstått.

Nå skriver nettstedet The Sun at Sasse angivelig var gift med en annen kvinne da han møtte Minogue.

Skuespilleren skal ha vært gift med italienske Francesca Cini, som han også har en tre år gammel sønn sammen med.

- Alle på settet ble overrasket da Kylie og Joshua ble sammen, for det var en kjent sak at han var gift, sier en kilde som skal ha jobbet på filmsettet.

Saken fortsetter nedenfor.

HERE WE GOOOOO!!! Come on #Wallabies!!! #worldcup @joshuasasse

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

- Snakket om kona hele tiden

The Sun skriver at Joshua og ekskona skal ha gått hver til sitt like etter at sønnen Sebastian ble født, men at de ble gjenforent kort tid etter.

- Han snakket om kona og sønnen hele tiden og hadde på seg gifteringen under innspillingen. Ringen ble først fjernet da forholdet mellom Joshua og Kylie ble såpass seriøst at de turte å vise seg sammen offentlig, sier kilden.

BRUDD: Kylie Minogue uttalte nylig at hun ønsket å ta Joshuas etternavn når de giftet seg. Det ser imidlertid ikke ut til å skje. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Kylie Minogue uttalte nylig at hun ønsket å ta Joshuas etternavn når de giftet seg. Det ser imidlertid ikke ut til å skje. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om verken Kylie eller Joshua har uttalt hva som er årsaken bak den brutte forlovelsen, er det flere kilder som hevder at Minogue skal ha mistenkt at 29-åringen var utro mot henne.

- Kylie insisterte tidligere på at hun aldri skulle involvere seg med en gift mann. Hadde hun holdt seg til den innstillingen, hadde hun kanskje sluppet å bli såret.

- Helt ødelagt

Minogue skal visstnok ha dumpet Sasse fordi han skal ha fått et stadig tettere forhold til den spanske skuespilleren Marta Milans (34) - og at han har holdt dette skjult for henne.

«Spinning Around»-sangeren skal være langt nede etter det plutselige bruddet, men på Instagram har Kylie skrevet at hun og Joshua skilles som venner.

- Hun er helt ødelagt, hjertet hennes er fullstendig knust. Hun trodde virkelig at han var den rette, men nå stoler hun ikke på ham lenger, hevder en kilde overfor The Sun.

Joshua og Marta spiller mot hverandre i den romantiske komiserien «No Tomorrow», som ble spilt inn i Vancouver i Canada i 2016. En kilde som skal ha jobbet med serien har følgende å si om de to motspillerne:

- Det er velkjent at Joshua og Martha hadde hatt et nært forhold i flere måneder, sier vedkommende til tabloidavisen.

LES OGSÅ: Derfor faller Jennifer Lopez for yngre menn