- FØLTE JEG KJEMPET FOR LIVET: Kristian Valen hevder han ble alvorlig skremt  da han søndag ble angrepet med kniv i sin egen leilighet i Oslo. Foto: SCANPIX
- FØLTE JEG KJEMPET FOR LIVET: Kristian Valen hevder han ble alvorlig skremt da han søndag ble angrepet med kniv i sin egen leilighet i Oslo. Foto: SCANPIXVis mer

- Han var fullstendig krakilsk

Kristian Valen ble alvorlig skremt da knivmannen gikk til angrep.

SEHER.NO: Komikeren Kristian Valen (35) hevder han fryktet det verste da han søndag ble angrepet av en mann med kniv i sin egen leilighet i Oslo.

- Først rispet han seg med kniv, for å demonstrere at han tålte smerte. Og da han gang på gang ba meg rispe meg selv, for å se om jeg var like tøff, skjønte jeg at dette bar galt av sted, skriver komikeren på sin personlige Facebookside tirsdag.


Valen ble ifølge Se og Hør stukket i armen før han klarte å rive seg løs, noe komikeren også bekrefter i sin uttalelse.

Men Kristian Valen hevder skadene begrenset seg til et risp, som oppstod i tumultene etter at han nektet å vise inntrengeren sitt våpenskap.


- Da han ikke fikk se mer, skiftet han totalt personlighet, ble aggressiv, og gjøv på meg bakfra. I basketaket påførte han meg et risp på overarmen. For så vidt ufarlig, men situasjonen var virkelig skremmende.

- Jeg klarte å riste meg løs – var vel kanskje mindre og mer svett enn han trodde - løp ut på gaten, fikk stanset en politibil og fortalt om den ville mannen i leiligheten. Politiet tilkalte forsterkninger, som noen minutter senere gikk opp i leiligheten og la mannen i bakken. Han var fullstendig krakilsk, åpenbart påvirket av mye rart.

Angriperen - som etter en stund ble arrestert av politiet - skal være en tidligere bekjent av den tidligere glamourmodellen og "Kill Buljo"-skuespilleren Aina Timbiani som for tiden bor i Kristian Valens leilighet. .

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Valen ble angrepet av mann med kniv